Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ukoliko želite da budete u vezi sa jednom Devicom ovo obavezno morate da znate!

0 249

Device su probirljive kada su veze u pitanju. Vrlo često analiziraju i posmatraju osobu koja im se dopada, ali ne jure da se upuste u odnos pre nego što su sigurne da im je sve potaman.
Vi, kojima se dopada neka Devica, morate znati sledećih pet činjenica koje će vas sačekati već prvog dana veze.

1. Analitične su i vole detaljisanje. Na svako pitanje zašto i kako mora da postoji logičan odgovor. Primećuju sve i vrlo brzo spajaju potrebne informacije u celinu, tako da ih ne možete slagati.

2. Pedante su i ne vole nered. U njihovom stanu ili kući sve je pod konac i ne postoje neprijatni mirisi. U stanju su da se kupaju po tri puta dnevno zbog straha od prljavšine. Kada im je dosadno ribaju fugne u kupatilu.

3. Umeju poprilično da zvocaju pa su u tim stanjima često dosadne. Kada na ovo dodate onu analitičnost dobijate jedan ozbiljan monolog koji na kraju ima pitanje. Nikako se ne isključujte kada čujete poznate rečenice na početku, jer ćete onda tek nadrljati jer niste čuli ni pitanje.

4. Uvek će ponuditi da plate pola računa u kafiću i restoranu. Čak to smatraju obaveznim pa tako da se ne začudite ako na prvom sastanku izvade novac na sto.

5. Uvek imaju plan i neku skrivenu tabelu za bilo koje pitanje u životu. U džepu im je uvek neki spisak koji ima bar pet stavki. Kada se nešto poremeti ili ne ide po planu upadaju u paniku koja može da traje danima. Teško se smiruju pa se naoružajte strpljenjem i razumevanjem.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.