Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ovnovima danas energiju oduzima porodica, dok se Vodolijama trud isplaćuje

0 109

Ovan
Mnogo vam energije oduzimaju dom i porodica, a danas specijalno. Pokušajte da skupite snagu i hrabrost i rešite to konačno.

Bik
Izazovan dan za vaš poso i karijeru je pred vama. Dobićete neke dobre savete od nekog iz najbližeg okruženja, a baš ti potezi koje budete pravili će vam doneti mnogo uspeha.

Blizanci
Dosta ste osetljivi i pažljivi jer morate da pristupite nekom ozbiljno poslu. Ukoliko pregovarate, nemojte precenjivati svoje mogućnosti.

Rak
Veliki planovi i teška realizacija su vam danas u glavi. Želite sve da ispunite, ali ne znate odakle da počenje. Sačuvajte energiju za sebe i svoj prostor.

Lav
Ukoliko spremate neki novi projekat na poslu čeka vas dosta veliki uspeh. Vaše ideje će uroditi plodom, a klijenti će biti zadovoljni.

Devica
Izazovan dan za vaš posao i karijeru je pred vama. Dobićete neke dobre savete od nekog iz najbližeg okruženja, a baš ti potezi koje budete pravili će vam doneti mnogo uspeha.

Vaga
Još uvek ste izazvani nekom situacijom na ljubavnom polju i čini vam se da imate odlične šanse da uspete. Pripazite dobro jer se možda vaši planovi razlikuju od partnerovih ili simpatijinih.

Škorpija
Nije vam lako trenutno, specijalno u domenu socijalizacije jer niste u stanju da komunicirate previše. Želite mir, a jedino ćete ga dobiti je ako isključite telefon.

Strelac
Ukoliko ste želeli da unapredite vaše veštine nekim učenjem ili doškolavanjem, ovo je pravi dan za to. Hrabro istupite za sebe i ne brinite šta će biti posle.

Jarac
Ukoliko ste imali nekih zdravstvenih problema, trebalo bi danas da se sve smiri. Bićete pomalo iznenađeni partnerovim naporima da vam ugodi.

Vodolija
Budite srećni što vam se trud polako isplaćuje. Slobodno nagradite sebe i nastavite da napredujete. Ukoliko idete na put, pripazite na dokumenta.

Ribe
Dosta ste osetljivi i pažljivi jer morate da pristupite nekom ozbiljno poslu. Ukoliko pregovarate, nemojte precenjivati svoje mogućnosti.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.