Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Da li znate koje su najupečatljivije karakteristike jedne Device?

0 129

Ušli smo u period vladarstva Sunca u Devici. Izdvojili smo nekoliko bitnih osobina i navika ovog znaka koje mogu da posluže svakom ko želi što bolje da ih upozna i razume.

1. Rođeni u znaku Device će uvek pre da vam pomognu i daju što više, nego što će dozvoliti da vi njima pomažete. Sve, sem njih samih, im je prioritet u životu i to ih ponekad puno košta.

2. Analiziraju svaki detalj i vole unapred da znaju svaki ishod. Kako život ne funkcioniše prema njihovim proračunima i generalno je pun neizvesnosti, to im stvara anksioznost i često strah od bilo kojeg odstupanja iz nekog šablona. Nervozni su poprilično, ali to vešto kriju.

3. Kada su neraspoloženi teško ih je oraspoložiti. Često ovo ume da traje veoma dugo, čak i danima, sve dok ne pronađu rešenje problemu zbog kog su namrgođeni. Pri tom, teško se otvaraju pa mnoge bliske osobe ni ne znaju šta im je, što dosta komplikuje njihove odnose.

4. Odlični su govornici, specijalno u delu kada moraju da iznesu sve činjenice vezane za raspravu u kojoj se nalaze. Uvek su naoružani svim informacijama i imaju dobro pamćenje. Ukoliko nemate dobre argumente ne ulazite u svađu sa njima.

5. Najlakše im je da optuže sami sebe i da se samokažnjavaju u tišini. Ovo sve potiče iz njihovog urođenog manjka samopuzdanja i zbog toga što previđaju mnoge svoje dobre osobine.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.