Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ovnovi su danas duplo više razdražljiviji, dok Vodolije idu hrabro u neki novi poslovni poduhvat

0 140

Ovan
Danas ste preosetljivi i razdaražljivi pa se duplo više nervirate zbog sitnica. Sačekajte drugi deo nedelje za završavanje nekih poslova vezanih za novac.

Bik
Ukoliko želite da vas primete na poslu, ali i van njega, morate da počnete da stavljate sebe u prvi plan. Šta god da započnete danas imaće pozitivan ishod u budućnosti.

Blizanci
Pričljivost i spremnsot za akciju vas danas pokreću maksimalno. Podrška drugih ne zavisi od vašeg uspeha već od vaše empatije.

Rak
Međusobno razumevanje je ključan aspekt vaše veze tokom današnjeg bitnog razgovora sa partnerom. Ako ste singl izađite i provedite se, sigurno će vam neko biti interesantan.

Lav
Malo se bolje osećate nego prethodnih dana, pa tu energiju upotrebite za posao i organizaciju. Neko iz vaše bliže okoline može da vam pomogne u vezi sa pitanjima zdravlja i emotivnih nedoumica.

Devica
Ukoliko izvršite pritisak na sebe i na drugu stranu (partner ili klijent na poslu) neće izaći na dobro. Upotrebite višak energije da poboljšate rad i posvećenost na poslu.

Vaga
Vi želite jedno, a partner ide na neku drugu stranu jer ima svoje potrebe i želje. Morate da se izborite sa sopstvenim prevelikim očekivanjima.

Škorpija
Neka zakašnjenje i odlaganja će probuditi kod vas želju za akcijom. Pazite da nekoga ne uvredite sovjim silovitim nastupom.

Strelac
Trenutno ste gladni divljenja i odobravanja, pa ćete tražiti to makar i na silu. Zbog ovoga mnogi, pa i partner ili simpatija, mogu pomisliti da ste agresivni.

Jarac
Danas ćete se natezati i to sa partnerom oko pitanja ljubomore i slobode unutar veze. Može doći do jakih konflikta usled velike navale strastvenih rasprava.

Vodolija
Uprkos riziku idete hrabro u neki novi/stari odnos ili saradnju sa osobom koju poznajete. Ako je posao u pitanju, bićete primorani da ponovite nekoliko poteza iz prošlosti.

Ribe
Nećete da priznate šta zaista volite i želite, bar kada je emotivni odnos u pitanju. Ovo vas puno koči i nabija vam nervozu.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.