Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Oni moraju da budu u vezi, koja su to tri horoskopska znaka?

0 147

Ribe
Ribe su osobe koje se svemu vrlo lako prilagode. Ipak, kada je reč o pravoj ljubavi i partneru koji je za njih istinski kompatibilan, Ribe su poprilično izbirljive i ne žele da se prilagode bilo kome. Ali kada se to jednom dogodi, one su najsrećnije. Znaju da su pronašle osobu koja će ih nadopunjavati i sa kojom će provesti većinu vremena, što ih umiruje i nadahnjuje. Uz to, Ribe su po prirodi poprilično lenje pa im malo podrške dobro dođe.

Vaga
Vage obožavaju biti zaljubljene. To je njihovo, tako reći, prirodno stanje u kojem se osećaju najsnažnije i najsrećnije. Ipak, ono što Vage mrze su sukobi. Cilj im je da pronađu osobu koja je staložena poput njih i sa kojom će sve da reše na miran način. Kada je pronađu, nema tog problema koji je za njih prevelik ni posla koji je pretežak – Vage ljubav jednostavno pokreće.

Rak
Osobe rođene u znaku Raka mnogo vole da budu u vezi. Kada se predaju i kada vode računa  o partneru, najsrećnije su. Njih provođenje vremena sa osobom sa kojom dele interese motiviše i veseli te se ujedno osećaju i najopuštenije jer znaju da nekome uvek čuvaju  leđa. Brižni i nežni lako pridobiju partnere i to one kojima prija majčinska nega.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.