Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Do kraja godine, ova tri horoskopska znaka će imati najviše sreće!

0 276

Strelac
Ukoliko ste rođeni u ovom znaku ili imate podznak u Strelcu onda očekujte situacije u kojima ćete često izgovarati „imao sam puno sreće“. Jupiter u tranzitu preko Sunca donosi pozitivno razmišljanje, novac, ali i moćne prijatelje koji pomažu u krizama. Strelčevi će se tek sada oporaviti od Saturnovih aspekata i moći će da sprovedu sve ideje u delo. Mnogim Strelčevima će upravo ovaj tranzit doneti brak ili zajednički život sa partnerom.

Lav
Jupiter u Strelcu Lavovima donosi poboljšanje svih prilika, specijalno finansijskih. Pošto će tranzitirati njihovom prirodnom petom kućom, neki Lavovi će dobiti prinovu, a neki će od hobija razviti novi posao od koga će dodatno zarađivati. Trebalo bi da budu oprezni u trošenju novca i opuštanju u preteranoj zabavi jer Jupiter ume da zavara i ušuška. Takođe, mnogi Lavovi će imati prilike da biraju među brojnim simpatijama onu osobu koja ih bude najviše zabavljala.

Ovan
Jupiter u Strelcu Ovnovima donosi rasterećenje po pitanju dugova, entuzijazam i priliku da izađu izvan svojih granica komfora. Dobiće potrebno samopuzdanje i stabilnost da sprovedu neke poslove i ideje u delo. Neki Ovnovi će rešiti neka pravna pitanja, a neki će se odlučiti za preseljenje u inostranstvo. Ono što je jako bitnod a se ne zaboravi je to da Ovnovima u isto vreme Saturn postavlja granice i otežava sve, a Jupiter može donese olakšanje, ali nikako da reši saturnovska pitanja.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.