Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Nova nedelja obećava povoljnosti Lavovima, dok Ovnovima i Devicama odnosi komplikacije na poslu

0 179

Ovan
Nedelja pred vama počinje ozbiljnim i malo težim radom. Posao zahteva stabilnost, a rokovi ističu pa vas hvata panika koja može da vam poremeti sve. Svakodnevno raspoloženje će biti promenljivo. Sa partnerom je tokom ove sedmice klimavo jer ne možete da nađete zajednički jezik, a vama je potrebna pažnja. Novac ćete biti trošiti na zaostala dugovanja.
Poboljšajte ishranu.

Bik
Popraviće se odnosi sa porodicom, veoma je problematično na polju komunikacije, mada ova nedelja može da donese i neki konflikt sa nekime na poslu. Pažljivije usmeravajte energiju jer postoji mogućnost da zatvorite sebi nekavrata.Samouvereno i bez loše namere želite da probijete sve granice koje su pred vama. Gledajte da vam novac ne prokliza kroz prste.
Problemi sa spavanjem i svakodnevnim ritmom vas iscrpljuju.

Blizanci
Super se osećate povodom nekih događaja i profesionalnih uspeha, ali pazite da ne preterate sa zalogajima koje želite da progutate.
Merkur u polju zabave i veza donosi neke nesporazume sa partnerom ili simpatijama. Novac je vrlo neizvestan tokom nedelje.
Prijaće vam razgovori sa prijateljima kao vid umirenja.

Rak
Postoji mogućnost nekog konflikta sa kolegom ili koleginicom, pa to može da obeleži celu nedelju.Partnerski odnosi su mirni, mada
vi još uvek razmišljate o lošim scenarijima umesto da se opustite. Prištedeli ste neki novac, ali nikako nemojte sada da ga trošite, specijalno ne na putovanja jer će biti komplikacija. Problemi sa kičmom i zglobovima ne jenjavaju.

Lav
Dosta dobrih stvari se odigralo na polju posla,pa sada imate elana za nastavak. Pripazite se velikih poslovnih obećanja i osoba koje nude previše od očekivanog. Ukoliko ste u vezi, partner želi da se posvetite nekom zajedničkom cilju. Solo pripadnici znaka su željni malo slobodnijeg odnosa.
Mogući su problemi sa kožom.

Devica
Vaša pažnje se okreće ka partneru i odnosima jer je to mesto gde izvlačite najviše pozitivne energije. Na poslu se stvari komplikuju jer vi nećete više da se angažujete kao pre. Prebirate po džepovima jer samo iskaču novi neplanirani troškovi. Pripazite
na genitalne organe.

Vaga
Fokusirani ste na zaradu i na kontrolu novca kao i na planove u vezi sa istim. Nedelja pred vama donosi neke definitivne odluke po pitanju kuće i odnosa unutar porodice. Slobodne Vage ulaze u potencijalno tajnu vezu, a ove zauzete stvaraju namerno tenziju da bi se dobilo na dinamici u odnosu. U svakom slučaju neće biti dosadno, a bez obzira šta se dešavalo ostaće sve na stabilnijim nogama,
bar što se tiče ove nedelje.

Škorpija
Odnosi su vam trenutno nejasni i pravite poteze kako biste se izvukli iz bilo koje interakcije. Povlačenje u sebe koje može da uzrokuje konflikt sa nekim prijateljem ili partnerom. Obratite na zaostale obaveze na radnom mestu na koje ste zaboravili.
Napetost uzrokovana brigom u vezi sa poslom.

Strelac
Komunikacija vam ove nedelje ide od ruke i znate tačno kako da se postavite. Kako na poslu tako i u emotivnim odnosima postoji neki pritisak kojeg ne možete da se rešite. Fokus je trenutno na pitanjima veze i partnera i od toga ne možete
pobeći.
Pripazite na količinu tečnosti koju unosite i ne pozajmljujte novac.

Jarac
Istovremeno razmišljate o novčanim problemima i seksu, dok se stanje na poslu smiruje. Optužujete sebe za sve, a možda ne bi bilo loše samo da promenite pristup i način razmišljanja. Neko na silu pokušava da vam privuče pažnju.
Više kretanja i odlazak u prirodu bi vam dobro došao ove nedelje.

Vodolija
Potpuno ste okrenuti partnerskom odnosu, što kroz komunikaciju što kroz fizički kontakt. Konačno ste shvatili šta vam je potrebno i na koju stranu bi trebalo da se okrenete.Posao je na istom nivou i za sada ne ide na gore niti na bolje. Finansije su malo stabilnije, a možete očekivati još neke dobre vesti po pitanju novca.
Problemi sa kukovima i kičmom.

Ribe
Traži se od vas ozbiljna i zrela akcija, koja vas postavlja u položaj nekoga ko vuče glavne poteze. Ne sumnjajte u sebe već budite hrabriji. Od vas se zahteva sada da porazmislite detaljno o svojim daljim potezima. Na pružajte nikome preko svojih granica i ako mislite da možete.
Moguć je iznenadni dobitak.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.