Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Uran započinje svoj retrogradni hod, očekujte neočekivano!

0 160

Uran kreće u retrogradni hod 11. avgusta koji će trajati do desetog januara.

Bik je fiksni zemljani znak što znači da ne menja lako navike,  po pitanju svega što smatra svojim je teritorijalan i posesivan.

Novac mu je jako bitan i teško se odlučuje na nesigurna ulaganja, bira isljučivo sigurno tlo. Na to polje sistema vrednosti i posesivnosti stupa Uran koji će da pokida sve ove postavke.
Uran oduzima Biku jačinu, smanjuje sigurnost u bilo kojoj sferi.
Dakle, Uran u Biku donosi prekid sa bilo kojom zonom komfora, menja drastično finansijsku situaciju, skoro sigurno će promeniti valute, vrednosti na berzi , način proizvodnje hrane, promeniće estetske trendove.

Zavisnost o materijalnom mora da nestane, nema oslanjanja na novac i na stvaranje sigurnosti u vidu novca.
Pod Uranom u Biku očekujemo promenu i osnaživanje uloge žene,  neobični matrijarhat kuca lagano na vrata, a odnosi se menjaju, traže slobodu i nesputanost.

Čvrsti i stabilni odnosi moraju da dožive neku promenu koja će ih gurnuti napred inače će u suprotnom nestati ubrzo. Tamo gde vam se nalazi znak Bika u karti ili imate neku planetu u Biku, tu ćete doživeti najveću promenu koju nećete moći da izbegnete.

 

Ovan
Što se više budete držali za neke stare sisteme vrednosti, kako po pitanju materijalnog tako i duhovnog, biće vam teži ovaj tranzit. Sve morate iz korena da menjate, pa počnite već danas.
Koji su vaši novi resursi i kako ćete ih trošiti?

Bik
Svi konzervativni stavovi kao i tradicionalnost koju ste do sad pažljivo negovali moraju da dožive promenu. Vaš stav i vaše poimanje sebe sada moraju dobiju neku futurističku notu. I to nije promena izgleda, nego promena iznutra.
Koliko ćete sebi dati slobode i koliko ćete rizikovati? 

Blizanci
Neke tajne koje će se razotkriti će stvoriti potpuno novu sliku i unutrašnji osećaj u vezi vas samih. Period istraživanja i potreba za povlačenjem je sada više nego aktivnan jer je potrebno da pronađete izgubljeni deo sebe.
Da li smete da budete slobodni daleko od očiju javnosti?

Rak
Nova poznanastva sa neobičnim  naglo menjaju vašu percepciju prijateljstva i druženja. Prihvatite sve novo i pokušajte da budete deo neke nove grupe, neke ideje ili humanitarnog poduhvata.
Koliko možete biti neobični i interesantni u grupi ljudi?

Lav
Nagle promene posla ili načina poslovanja, promena vašeg ličnog imidža, buntovništvo i sukob sa svakim autoritetom je nešto što vas očekuje u narednih osam godina. Jača želja za individualnošću i potreba za novim idejama koje menjaju vašu budućnost.
Da li ste spremni da budete drugačiji od drugih?

Devica
Promena na polju morala i učenja. Kroz nagle promene i dešavanja menjate  stavove i negirate tradicionalne vrednosti. Neobična putovanja menjaju na planove u vezi sa budućnošću.
Koliko ste spremni da istražujete svet i daljine?

Vaga
Imovinsko stanje se menja pod uticajem nekih neočekivanih događaja. Bilo da je to raskid, razvod, otkaz ili nasledstvo izazvaće potrebnu promenu da biste sazreli na dubljem emotivnom  nivou. Kroz neke gubitke smanjujete i vezanost za novac.
Šta gubitkom dobijate?

Škorpija
Moguć je nov pristup partnerskim odnosima, neko će doživeti razvod, neko će baš kroz raskid ubrzati proces pronalaženja nekog novog i neočekivanog  koga nisu ni sanjali. Bitno je da promena donese nov pristup i razumevanje individualnosti u vezi i braku.
Koliko ste spremni da date slobode partneru?

Strelac
Iznenadni posao koji nema određeno radno vreme i kancelariju, a ujedno dopušta fleksibilno izvršavanje zadataka će vam biti ponuđen  baš tokom ovog tranzita. Nervoza, sukob sa autoritetom na poslu i neki psihosomatski problemi su stalno pirisutni.
Koliko slobode je dovoljno?

Jarac
Ulaskom Urana u Bika  donosi iznenadne mogućnosti za zaradu kroz neki hobi ili javljanje nekih potpuno neočekivanih ambicija usmerenih ka kretivnoj slobodi. Deca i pitanje  potomstva sada traže slobodniji i alternativniji pristup.
Da li ste spremni da slobodno pokažete ono što jeste?

Vodolija
Uran je vladar Vodolije pa bilo koja promena ovom znaku nije strana, specijalno ne iznenadna. Ovaj tranzit potencijalno donosi preseljenje, odstupanje od tradicije koja  se nameće kroz dom i porodicu ali i potencijalni stres kroz same porodične odnose.
Budućnost je najbitnija, zar ne?

Ribe
Neko će dobiti veliku inspiraciju za pisanje, neko će biti izazvan problematičnom komunikacijom pa će ulaziti u konflikte, a neko će započeti neki biznis na internetu. Ništa ne bi trebalo odbijati ono što je u domenu pisanja, kurseva kao i kraćih putovanja koja se organizuju iznenada i spontano.
Svu maštu hrabro pretočite u reči, šta čekate?

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.