Svet poznatih
Poznati sa poznatima

MLAD MESEC u LAVU donosi nova zaljubljivanja i najavljuje mirniji period!

0 1.741

Prvog avgusta očekuje nas Mlad Mesec u Lavu. Ovoj lunaciji će se pridružiti Venera u Lavu pa će atmosfera biti poprilično pozitivna, ali i puna naglih preokreta.

Mlad Mesec će nam doneti željeno samopuzdanje i spremnsot da započnemo ciklus pozitivnih promena. Moraćemo da sednemo i razmislimo gde želimo da utrošimo ovu navalu jake energije i da li smo spremni da napravimo hrabrije poteze u životu.

Lunacija će snažno delovati na ljubav i novac, pa su moguća nagla zaljubljivanja sa potpunim predavanjem novim partnerima. Na poslovnom planu ova aspektura donosi bogate klijente ili poslodavce koji žele da budu viđeni kao velikodušni.

Ovan
Sloodni Ovnovi mogu baš pod uticajem ove lunacije pronaći partnera baš po svojoj meri. Poslovna atmosfera se menja i ovnovska energija lidera dolazi konačno u prvi plan.

Bik
Bikovima Mlad Mesec u Lavu donosi popravljanje porodične situacije, ulepšavanje kuće i potencijalne prinove. Slobodni će započeti jedan lep period u kome će dominirati flert.

Blizanci
Uživanje sa partnerom, zaljubljivanje u bliskog prijatelja kao i iznenadno putovanje može upravo da donese ovaj Mlad Mesec.
Najbitnije je da se šanse ne propuste.

Rak
Pomalo lakša i mirnija situacija na polju finansija će doneti i rasterećenje. Ipak potrebno je obratiti pažnju i na trošenje, jer Venera u Lavu želi samo najskuplje.

Lav
Novi ciklus na polju ljubavi upravo počinje za sve Lavove. Pun sjaj i potpuna dominacija doneće mnogim pripadnici ovog znaka ono što najviše žel-neograničenu pažnju.

Devica
Devicama se pruža mogućnost da prekinu sa lošim navikama, specijalno u odnosima. Ukoliko postoji druga osoba, sada je vreme za iskrenost i konačne odluke.

Vaga
Vagama lunacija donosi prijatnu atmosferu na polku ljubavi i partnerstva. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati neko udvaranje od strane prijatelja.

Škorpija
Stanje na poslu se popravlja, a mnogi mogu očekivati napredovanja i uspehe. Nova etapa uz pozitivnu energiju, popravlja emotivne odnose.

Strelac
Nove poslovne ideje planovi koji se tiču partnerstva mogu imati pozitivan epilog. Partner se otvara polako i postaje pristupačniji.

Jarac
Period oslobađanja od stresa upravo počinje ovim Mladim Mesecom. Ne plašite se da podelite sve svoje strahove sa partnerom.

Vodolija
Nova etapa u odnosu sa partnerom upravo počinje. Saznanja i informacije koje budete čuli će vam olakšati donošenje odluka.

Ribe
Razmišljanje o dodatnom poslu ili nekoj usputnoj zaradi sada izbija u prvi plan. Imate mnogo želja koje bi voleli da ispunite, a ovo je pravo vreme da započnete rad na tome.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.