Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Žene u ovim HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA rado ostaju u vezama sa OŽENJENIM MUŠKARCIMA!

Ništa im ne smeta

0 1.093

Ovan
Žena Ovan je neustrašiva i puca od samopouzdanja. Za nju ne postoji „ne“ i „ne može“, a kada nešto želi od toga ne odustaje.
Ukoliko joj se muškarac baš dopadne, neće prezati da povuče hrabrije poteze. Imaju „spasilački“ kompleks i smatraju da su one te koje muškarca moraju da izvuku iz kandži žene koje ih ne vole.

Škorpija
Škorpije su već poznate po svojoj reputaciji „opasnica“ i kada im se neko baš dopadne ne zanima ih da li je slobodan ili zauzet. Reč „odustati“ ne postoji u njihovom rečniku. Bez obzira da li je muškarac zainteresovan ili ne, ona će pokušavati dok ne dobije ono što želi.

Kakav mora da bude vaš LJUBAVNI PARTNER sudeći prema vašem PODZNAKU?

Ribe
Ribe su najromantičniji znak, ali isto tako ta romantika može biti deo odnosa i sa muškarcem koji nije slobodan. Nemaju zdravo postavljene granice i ne prihvataju solo status tako lako. Stvoriće iluzornu maštariju da je njen zauzeti ljubavnik baš ono što joj je potrebno.

Strelac
Žene Strelčevi su uvek spremne za avanturu, pa ako je muškarac zauzet njih nije briga. Bitni su zabava i adrenalin, specijalno ako moraju da se kriju. Imaju veoma izraženo samopouzdanje pa im neće biti problem da se stave iznad situacije, specijalno ako muškarac u koga su zaljubljene zauzet.

Izvor Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.