Svet poznatih
Poznati sa poznatima

MLAD MESEC U VODOLIJI – VAGE ulaze u ozbiljnu vezu, a BIKOVIMA potpuno nov početak

0 461

Tokom pvoga dana u nedelji, četvrtog februara, očekuje nas Mlad Mesec u Vodoliji. Ova lunacija na donosi teške i dramatične obrte, već naprotiv težnju ka nekim novim i nesvakidašnjim odlukama.

Oni kojima ova aspketura pada bitne tačne (podznak, Sunce, Mesec , itd) će započeti nešto novo ili će shvatiti kuda bi trebalo da idu. Ovo je predznak novog prijateljstva i nove saranje, kao nekih novih početaka kao što su neobični poslovi, ulazak u neke zatvorene grupe, dobijanje pomoći od osoba od kojh to ne očekujemo, itd.

Ovan
Ovaj Mlad Mesec će vam doneti neku neki uvid ili novu šansu sa novi početak koji će se ticati prijateljstva ili nekih poslovnih poduhvata. U svakom slučaju ništa neće ići po planu.

Bik
Nova situacija ili početak koji vas očekuje na poslu daće vam potpunu slobodu u odlučivanju. Ne morate da igrate po svim pravilima.

Blizanci
Dobićete nove ideje za posao i neke planove koji se tiču partnerstva. Partner se otvara polako.

Rak
Period oslobađanja od stresa upravo počinje ovim Mladim Mesecom. Ne plašite se da podelite sve svoje strahove sa partnerom.

Lav
Nova etapa u odnosu sa partnerom upravo počinje. Saznanja i informacije koje budete čuli će vam olakšati donošenje odluka.

Povezani članci

Devica
Dobijate priliku da svoje zdravlje poboljšate nekim novim i nekonvencionalnim metodama. SItuacija na poslu će postat malo blaža nego pre.

Vaga
Mnoge Vage će ući u novu vezu i to onu koja ih neće sputavati. Oni koji su u vezi već prelaze na neki nov nivo i sve dobija ozbiljniju notu.

Škorpija
Lunacija vam otvara interesovanje za dom i porodicu. Nove ideje i porška neće izostati, specijalno ako imate da rešaavte velka pitanja.

Strelac
Neka zabranjena tema isplivava na površinu. Uz podršku Jupitera dobijate napad pozitivizma i u tom raspoloženju nastavljate dalje.

Jarac
Razmišljanje o dodatnom poslu ili nekoj usputnoj zaradi sada izbija u prvi plan. Imate mnogo želja koje bi voleli da ispunite, a ovo je pravo vreme da započnete rad na tome.

Vodolija
Bez obzira koliko ste se suzdržavali, ovaj Mlad Mesec u vašem znaku donosi oslobađanje. Moći ćete da kažete i uradite ono što želite, bez zadrške.

Ribe
Previše vas muče „ispravnost“ i „pravila“ što će ovaj Mlad Mesec da pojača ukoliko se niste oslobodili konzervativnog razmišljanja. Razmišlite šta vas toliko ukopava.

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.