Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Kraljice NE nose OVAKVE haljine! Kraljica Leticija u modnoj kombinaciji nezamislivoj za druge PLEMKINJE! (FOTO)

49

Španska kraljevska porodica prisustvovala je u Ovijedu čuvenoj dodeli Nagrada princeze od Asturije.

Princeza Leonor, odnosno prestolonaslednica i princeza od Asturije, i njena sestra princeza Sofija ponovo su ukrale svu pažnju javnosti, ali će se modni portali nesumnjivo još dugo baviti izdanjem njihove majke kraljice Leticije.

Članovi španske kraljevske porodice najpre su se sastali s osvajačima ovog priznanja, odnosno sa osobama i organizacijama koje su proteklih 12 meseci ostvarili značajne uspehe na raznim poljima. Za ovu priliku kraljica Leticija odabrala je teget midi haljinu s floralnim motivima s potpisom Karoline Herere, koju smo već videli u martu 2019. Prelepo i u njenom stilu!

Ipak, pravu modnu poslasticu i iznenađenje spremila je svečanu dodelu nagrada koja je održana u „Hotelu de la Rekonkvista“.

Španska kraljica je, naime, sve ostavila bez daha pojavivši se u elegantnoj haljini koja prati liniju tela, ali nije uska i seže nešto ispod kolena.

U pitanju je navy model brenda Delpozo koji je sečen ispod grudi, na desnom ramenu je ukrašen masivnom tkaninom u obliku cveta, dok je levo rame – golo!
Ovaj nesvakidašnji izbor za jednu kraljicu Leticija je upotpunila salonkama i pismo tašnom, a što se tiče frizure odabrala je nizak rep i kosu podeljenu sa strane.

Događaju je, inače, prisustvovala kraljica Sofija, majka kralja Felipea i supruga (bivšeg) kralja Huana Karlosa I, koji je nedavno misteriozno nestao iz zemlje, što je njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon ovog skandala.

izvor: glossy

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.