Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Šenon Doerti otkrila simptom koji je podmuklo najavljivao povratak kancera! (FOTO)

66

Popularna holivudska glumica Šenon Doerti  koja se već pet godina bori s najopakijom bolešću, ponovo je loše. Iako je sve na trenutak izgledalo kao srećan završetak, Šenon se krajem februara obratila publici putem „Instagrama” i tom prilikom sa svima podelila lošu vest. Kancer se vratio.

– Nakon što sam se godinu dana borila, evo me nazad na starom putu. Trudim se da brinem o sebi i uživam u svakom danu. Nije uvek lako. Ima dana kad sam depresivna i lenja. Uz pomoć prijatelja uspevam – napisala je tada, a nakon toga u suzama priznala.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Reflecting on life a bit today and the journey I’ve been on. I’m still learning from this beautiful life. Still growing. Still evolving. I hope I always do.

Објава коју дели ShannenDoherty (@theshando) дана

– Nisam sve to još prihvatila, gorka je pilula koju moram da progutam. Ima dana kada se pitam ‘zašto ja’, ali onda pomislim zašto ne? Ko drugi? Ko to zaslužuje? Niko! – rekla je jednom prilikom u emisiji „Good Morning America“.

Bolest je sada u četvrtom stadijumu, a u nedavnom intervjuu za „Elle”, priznala je da je ignorisala simptom koji je tada, a da to nije ni znala, prethodio ponovnom povratku bolesti.

Oštra bol u leđima, često je bila prisutna, a povezivala ju je s vežbama koje je svakodnevno radila. Kada je bol postala intenzivnija, potražila je pomoć lekara…

– Više nije bilo: ‘Vežbala sam pa me malo boli. Bilo je više: ‘Bože, ovo zaista boli“ – rekla je glumica za pomenuti magazin koja je osim ove boli u leđima patila i od hroničnog umora, gubitka apetita, slaobosti i mučnine. Sve ovo bili su simptomi povratka podmuke bolesti koj su joj lekari saopštili nakon detaljnih pregleda.

izvor: Story

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.