Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ovo je sve što bi trebalo da znate o ćerki slavne manekenke! Lila Grace Moss odvažno kreće stopama svoje majke! (FOTO+VIDEO)

32

Lila Grace Moss, 18-godišnja Britanka zatvorila je reviju kultne modne kuće poslednjeg dana pariske nedelje  mode.

Evo šta o njoj bi trebalo da znate:

Nedelje mode, baš poput brojnih drugih sličnih događanja, ove godine izgledaju sasvim drugačije, i mahom su preseljeni u virtualnu sferu. Revija kuće Miu Miu, prikazana u sklopu Nedelje mode u Parizu, tako je emitovana iz Milana, a otvorila ju je manekenka koju je većina odmah prepoznala – Lila Grace Moss.

Za ćerku britanskog supermodela, Kate Moss, ovo je bio premijerni nastup na modnoj pisti, a osim prilikom otvaranja revije, pistom je prošetala još dva puta.

Njena je majka takođe imala tačno 18 godina kad je davne 1992. nosila svoju prvu reviju za modnu kuću Dolce&Gabbana, zbog čega su već krenula poređenja o potencijalno jednako uspešnoj karijeri pred Lilom Grace.

Sa 16 godina je postala zaštitno lice brenda Marc Jacobs Beauty, piše S1.

Svet modelinga upoznao ju je još 2018., kad je u sa 16 godina postala zaštitno lice brenda Marc Jacobs Beauty, u kampanji koju je snimao fotograf Davis Sims, a koja je objavljena u celom nizu prestižnih publikacija širom  sveta.

O njenom se privatnom životu, zasad, ne zna previše. Rođena je 2002. u Londonu, a njen je otac, Jefferson Hackis, jedan od osnivača medijske platforme, Dazed Media, takođe istaknuta javna ličnost.

Na svom Instagram profilu vrlo retko deli fotografije koje nisu vezane za posao, a baš poput većine pripadnika svoje generacije, aktivna je na TikToku, gde proba viralne recepte i učestvuje u raznim izazovima.

View this post on Instagram

#fashionphotography#marcjacobs#model#lilagracemoss

A post shared by h.sata (@satamiumie) on

U jednom od retkih intervjua, koji je objavio Vogue, otkrila je kako se njena go-to modna kombinacija sastoji od trapez pantalona, jednostavnog pulovera i Nike Air Jordan modela patika, kao i to da se u svojoj beauty rutini uvek pridržava pravila koje nalaže korištenje zaštitnog faktora na licu tokom cele godine.

Osim toga, rekla je kako karantin provela uživajući gledajući serije s majkom i posebno istaknula Netflixovu doku seriju The Last Dance o poslednjoj sezoni Michaela Jordana u Chicago Bullsima, kao i to da je počela da razmišlja  o svom uticaju na Zemlju.

Iz ishrane je gotovo u potpunosti izbacila meso, odlučila je snažnije da podrži održive brendove, izbegava da koristiti jednokratna plastična pakovanja kad god je to moguće, a pažnju je skrenula i na organizaciju Project Zero koja se bavi očuvanjem okeana.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.