Svet poznatih
Poznati sa poznatima

HOLIVUDSKA LEPOTICA NAPUNILA 45 GODINA: Šarliz Teron je kraljica transformacija i svi joj se dive! (FOTO)

113

Jedna od najlepših i najfatalnijih žena Holivuda, Šarliz Teron, danas je napunila 45 godina, a osim po atraktivnom izgledu, glumica je slavu stekla i drastičnim transformacijama za potrebe uloga.

Popularna slavljenica često i u privatne svrhe menja imidž, a najčešće je u pitanju frizura – dužina i boja kose s kojom često eksperimentiše. Ipak, kada je u pitanju transformacija za potrebe filma, tu je glumica neprikosnovena. Najjači utisak je ostavila kada se za film „Monster“ (Monstrum) toliko radikalno promenila i ugojila neverovatnih 25 kilograma, pa smo je tada jedva prepoznali. Ulogom serijskog ubice Ajlin Kerol Šarliz je ostavila publiku bez reči i ta uloga ju je katapultirala.

Jedino što još može da se doda jeste da glumica, koju god promenu da napravi – i dalje izgleda zanosno i prelepo.

Ipak, njen život nije uvek bio glamurozan. Glumica je imala 15 godina kada je njena majka ubila njenog oca alkoholiačra u samodobrani. Govoreći o tome šta se dogodilo rekla je da njen otac bio toliko pijan, „da nije mogao da hoda kada je ušao u kuću s pištoljem“.

View this post on Instagram

Сегодня празднует свой день рождения Шарлиз Терон — голливудская актриса и модель. Поклонники считают ее воплощением красоты, изысканности и стиля. В своих работах звезда придерживается принципа многоликости — она не любит повторяться и часто бросает вызов самой себе. Шарлиз с легкостью перевоплощается в женщин с тяжелой судьбой и нестандартной внешностью, чем подкупает не только кинокритиков, но и многочисленных фанатов. #radiorassvetfm #деньрождения #sharlizetheron

A post shared by радио Рассвет☀️Rassvet.fm (@radiorassvet) on

-Majka i ja smo bile u spavaćoj sobi naslonjene na vrata, pošto je gurao vrata. Vratio se korak unazad i pucao u vrata tri puta. Nijedan metak nas nije pogodio, što je pravo čudo. Ali u samoodbrani, ona je pucala u njega“ – rekla je Šarliz pre nekoliko godina.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.