Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Najromantičniji poklon koji je Ben Aflek dao Džej Lo je i NAJBIZARNIJI (FOTO)

111

Jedan od verovatno najpopularnijih parova u istoriji šou-biznisa činili su glumac Ben Aflek i pevačica i glumica Dženifer Lopez, čija je veza obeležila početak 21. veka u industriji zabave.Par je bio nerazdvojan, snimili su zajedno dva filma, Ben se pojavio u jednom njenom spotu, paparaci su ih pratili danonoćno, izgledali su zaljubljeno do ušiju, a bili su prve zvezde koje su u medijima dobile zajednički nadimak — Benifer.

Njih dvoje su uživali u trenucima koje su provodili zajedno, smejali se, trudili se da ulepšaju jedno drugom svaki dan, ali čini se da je Ben ipak odneo pobedu kada je reč o poklonima. Glumac je, naime, jednom prilikom iznenadio Džej Lo daskom za ve-ce šolju optočenom draguljima.

— Dženifer je moja princeza i zaslužuje samo najbolje, čak i kad je reč o kupatilu — navodno je rekao Aflek jednom prijatelju, dok su američki mediji tih dana pisali „Za najbolju zadnjicu na svetu samo najbolje“.

Zato ju je obradovao daskom za koju je izdvojio oko 105.000 dolara i koju su krasili rubini, safiri, biseri i jedan dijamant. Navodno ju je sam Ben dizajnirao , a nije poznato šta se dogodilo s njom nakon iznenadnog kraha ljubavi i raskida veridbe 2004. godine.

izvor: Glossy

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.