Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Da li ste znati zašto čuveni hit Marvina Geja spada u najtragičnije duete? (VIDEO)

30
Jedna od od najpoznatijih pesama Marvina Geja „Aint no mountain high enough“ koju je otpevao sa pevačicom Tami Tarel spada prema oceni mnogih u najtragičnije duete.
Tragična smrt u 24. godini pevačice Tami Tarel, Marvina Geja je dovela do depresije i potpunog odavanja drogama.
I njegov slavni album „What’s Going On“ bio je reakcija na njenu smrt, nakon čega se osamio tri godine, ali je istovremeno snimao svoje najbolje albume.
Dan pre 45. rođendana, prvog aprila 1984. godine Marvina Geja je ubio rođeni otac po kojem je dobio ime i s kojim je oduvek imao loš odnos. Prezirao ga je zbog zlostavljanja koja mu je priređivao.
Terao je njegovog brata, sestre i njega da svaki dan čitaju Bibliju iako to ne bi uradili tukao bi ih. Marvinov otac je bio sveštenik i kada je počinio ubistvo imao je 70 godina. Poslednje reči „Kralja Soula“ bile su:
„Dobio sam što sam želeo. Nisam to mogao da učinim sam pa sam naterao njega. Dobro je, napravio sam sve što sam hteo i više nemam snage.“
Sa druge strane njegova majka Alberta, koja je bila uz njega i koja je po njegovim rečima zaslužna što se on bavio muzikom izjavila je jednom prilikom:
„Znala sam da je Marvin rođen za velika dela, ali moj suprug nikada nije želeo da ga prihvati. Umeo je da mi kaže kako misli da on nije njegov sin. Nije ga voleo, a što je najgore, iz nekog razloga nije želeo ni da ga ja volim. Marvin je bio jako mali kada je to shvatio.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.