Svet poznatih
Poznati sa poznatima

SAMO O NJENOM LJUBAVNOM ŽIVOTU MOŽE DA SE SNIMI SERIJA! 10 činjenica o Dženifer Lopez koje niste znali (VIDEO)

82

1. Američka pevačica i glumica portorikanskog porekla najpopularnija je latino zvezda na planeti, često ističe svoje poreklo, neretko peva na španskom i ubaci poneku špansku reč dok govori na engleskom, ali mediji pišu da ona, zapravo, i ne govori svoj maternji jezik tako dobro koliko smo mislili. Naime, ona je jednom prilikom izjavila da neće prihvatati filmske uloge u kojima mora mnogo da priča na španskom jer joj nije prijatno kad mora da glumi govoreći ovaj jezik! Štaviše, jedan izbot blizak Dženifer izjavio je jednom prilikom za In Touch:

— Ona zna veoma malo i sramota ju je zbog toga.

2. Dok je još bila anonimna, bila je deo plesne trupe koja je pratila Dženet Džekson i čak se pojavila u njenom spotu za pesmu That’s the Way Love Goes.

3. Udavala se tri puta: za manekena Ojanija Nou (1997. godine i brak je trajao oko godinu dana), za plesača Krisa Džada (2001. i bila udata za njega dve godine) i za pevača Marka Entonija, s kojim je bila u braku od 2004. do 2012. Uz to, bila je verenica Paf Dedija i Bena Afleka, a trenutno planira venčanje s bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom.

4. Njen nadimak je „La Gitara“, a dobila ga je zahvaljujući svojoj figuri — oblinama i uskom struku.

5. Kao i veliki broj drugih zvezda, Dženifer Lopez ponekad naplati svoje prisustvo na nekom događaju, pa je tako jednom prilikom dobila milion dolara samo da se pojavi na jednom venčanju u Ukrajini.

6. Danas je čest slučaj da mediji za poznate parove smisle zajednički nadimak, a sve je počelo upravo od Džej Lo, kada je dok je bila u vezi s glumcem Benom Aflekom o njima pisano kao o — Benifer.

7. Dok se viđala s reperom Paf Dedijem, bila je uhapšena jer je bila s njim tokom jedne pucnjave u noćnom klubu. Ipak, sve optužbe su odbačene i par je pušten na slobodu.

8. Njene rođene sestre su, takođe, deo šou-biznisa: starija Lesli je operska pevačica, dok je mlađa Linda uspešna televizijska novinarka.

9. Kad je dobila honorar za svoj prvi veliki filmski hit „Selena“, odmah je otišla da kupi majci novi Kadilak.

10. Nema spiska razmaženih poznatih ličnosti i diva na kojima se neće naći ime Dženifer Lopez. Čuvena je priča o tome kako je pevačica i glumica luda za belom bojom i da svaka prostorija u hotelu u koju uđe tokom gostovanja mora da ima sve belo: zavese, tepihe, detalje ,ruže… Međutim, Džej Lo je jednom prilikom odbacila ove glasine i nazvala ih besmislenim.

Izvor: Glossy

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.