Svet poznatih
Poznati sa poznatima

SKANDAL trese Holivud! Kanje Vest ZARATIO sa porodicom Kardašijan!

Kim Kardašijan zapretila razvodom slavnom reperu

57

Holivud trenutno trese možda jedan od najvećih skandala u modernoj pop kulturalnoj istoriji – Kanje Vest posvađao se sa porodicom Kardašijan!

Popularni reper objavio je na Tviteru da je njegova supruga Kim Kardašijan Vest pokušala da ga, kako je rekao, zatvori zajedno sa psihijatrom, nakon njegovog skandaloznoj predizbornog skupa u Karolini, kojim je najavio svoju kandidaturu za predstojeće predsedničke izbore u SAD, prenosi Nova.rs.

Izvor govori da je Kim Kardašijan zapretila razvodom slavnom reperu, ukoliko, kako izvor kaže, ne prekine sa svojim političkim angažmanom. Ono što je razbesnelo Kim Kardašijan, jeste Kanjeovo priznanje na predizbornom skupu, prilikom kojeg je rekao da su njih dvoje razmišljali da abortiraju najstariju ćerku Nort.

On je isprva objavio nekoliko skrinšotova prepiske sa Kim Kardašijan, da bi ih potom obrisao. U svojim Tvitovima vređao je i svoju taštu, odnosno majku Kim Kardašijan – Kris Džener. Naveo je da se ona udružila sa njegovom suprugom kako bi ga proglasili ludim, a potom je objavio i prepisku sa Kris Džener, u kojoj joj je zabranio da viđa njegovu decu.

“Ukoliko me zatvore kao Mandelu, znaćete zašto”, napisao je u jednom od Tvitova.

On je potorom i prokomentarisao famozni seks snimak koji je objavljen 2007. godine, a u kome Kim Kardašijan ima odnose sa svojim tadašnjim dečkom.

“Uradio bih sve za svoju decu i molio sam Boga da majka mog deteta neće da proda svoj seks snimak kako bi postala poznata”, napisao je on.

View this post on Instagram

Happy Sunday

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Vest, koji je 4. jula najavio svoju kandidaturu za američkog predsednika na izborima krajem godine, sat vremena je proveo na pozornici u Čarlstonu, u Južnoj Karolini. Nosio je pancir, a na glavi je izbrijao “2020” godinu. Kad je govorio o rasi, Vest je postao vidno emotivan. “Najveća rasistička izjava koja je ikad rečena je da će Kanje Vest, ako se kandiduje za predsednika, podeliti crne glasove”, rekao je on.

Na preskoke je govorio o raznim temama, uključujući religiju, svoje poslovne planove, finansiranje škola, a kritikovao je demokratsku stranku za koju je rekao da nikad nije pomogla crnim ljudima. Dotakao se i abortusa, navodeći da smatra da abortus treba da bude legalan, ali da svaka majka koja se odluči da rodi dete, kako kaže, treba da dobije milion dolara.

View this post on Instagram

Family Business

A post shared by Kanye West (@kanyewestt_official) on

Američki mediji izvestili su da je u nekim državama već prošao rok da se Vest prijavi za učestvovanje na izborima.

Izvor Nova.rs

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.