Svet poznatih
Poznati sa poznatima

SKANDALOZNO! Džoni Dep priznao da je maloletnoj ćerki davao drogu!

Glumac se na sudu suočio sa bivšom ženom

0 54

Poznati glumac Džoni Dep je na suđenju održanom pre dva dana u Londonu između ostalog otkrio da je svojoj trinaestogodišnjoj ćerki davao marihuanu, smatrajući to odgovornim roditeljstvom.

U Londonu je pre dva dana održano suđenje na kom su se prvi put nakon rastave suočili bivši supružnici – glumac Džoni Dep i manekenka Amber Herd.

Reč je o Depovoj tužbi za klevetu protiv časopisa “The Sun” i kompanije “News Group Newspapers”, a u vezi sa kolumnom iz 2018. godine gde je Dep prozvan “nasilnikom koji tuče žene”, prenosi Nova.rs.

Dep je oštro negirao navode da je zlostavljao bivšu suprugu, ali advokati NGN grupacije tvrde da je njihov opis glumca bio “tačan i istinit”.

U pisanoj izjavi, 57-godišnji glumac prisetio se incidenta iz 2016, kada se navodno Amber ili “eventualno neko od njenih prijatelja” ispraznio na njihovom krevetu.

On je između ostalog otkrio da je ćerki Lili Rouz dao marihuanu kada je imala samo 13 godina, tvrdeći da je to “odgovorno roditeljstvo”.

Takođe, advokati su priložili dokaze o tome da je svoj pijani alter ego sam Dep zvao “čudovištem”, a glumac je istakao da je Elton Džon bio jedna od ključnih osoba koje su mu pomogle u odvikavanju od alkohola.

Izvor Nova.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.