Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Vrlo neprijatna situacija: Kejt Midlton povređena i ljuta – ovakvu IZDAJU nije očekivala!

Vojvotkinja u šoku, oseća se iznevereno

0 134

Vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, i njen suprug princ Vilijam pre neki dan su tužili magazin „Tatler“ zbog neprijatnog članka o njima.

Kako prenose strani mediji, urednik ovog lista je njen blizak prijatelj.

Kejt Midlton besna i izneverena: Pravi prijatelji nikad ne bi tako pričali o njoj!

Kejt je navodno teško pao ovaj članak pre svega zato što je njegovo objavljivanje dopustio Ričard Denen, njen bivši drugar.

Njih dvoje su se upoznali na Univerzitetu Sent Endrjuz, a često su zajedno putovali.

„Kejt je bila povređena i potresla se. Vrlo je neprijatna situacija. Ali oseća se i iznevereno jer je Ričard njen prijatelj još od Sent Endrjuza. Kejt to nije očekivala. Ima mnogo pitanja bez odgovora, posebno ko je ispričao sve te stvari za Tatler jer njeni pravi prijatelji nikad ne bi pričali o njoj“, rekao je medijima izvor blizak vojvotkinji, prenosi Glossy.

Još 2015., Denen je čak objavio i staru fotografiju Kejt Midlton na društvenim mrežama, a potom je obrisao. Na njoj buduća kraljica jede sendvič na aerodromu, a on je napisao da je to bilo pre nego što je život postao ozbiljan.

Pre nekoliko dana, britanski mediji javili su da princ Vilijam i Kejt Midlton tuže „Tatler“ zbog „okrutne“ priče o njima. Sporni članak počinje pohvalno i naziva vojvotkinju jednom od najuticajnijih žena na svetu, ali je većim delom negativan.

Izvor Blic

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.