Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Sećate li se konobarice Mimi iz serije „Alo Alo“? Evo kako danas izgleda (FOTO)

0 121

Britanska glumica Sju Hodž proslavila se glumeći šašavu konobaricu Mimi u legendarnoj seriji Alo alo. Danas su joj 63 godine i poprilično se promenila. Sju je studirala ples i glumu, ali je od plesa na kraju odustala budući da nije bila dovoljno visoka (145 centimetara).

– Iako sam obožavala plesanje, kad sam shvatila da neću narasti više od 145 centimetara, znala sam da je to kraj moje plesne karijere – ispričala je glumica za britanski Express.

1985. upoznala je Gordena Keja, Renea iz kultne serije.

– Upoznali smo se kad mi je bilo 18 godina na snimanju filma Brazil, ali nismo ni slutili da ćemo za samo nekoliko meseci ponovo raditi zajedno – kaže Sju.

Ulogu Mimi dobila je nakon što ju je primetio scenarista i producent serije Dejvid Kroft.

– Saznao je ko sam i pozvao me da razgovaramo o saradnji. Otišla sam kući s ugovorom na idućih 30 epizoda i pridružila se seriji u četvrtoj sezoni. Mimi je bila pravi mali uragan, a kao i sve žene u seriji, zaljubila se u Renea. Serija se još uvek prikazuje širom sveta, a upoznala sam fanove koji su 22 puta pogledali svaku epizodu. Ko bi pomislio da će još uvek biti popularna nakon svih ovih godina? – priča glumica.

Priznaje da puno duguje liku Mimi, pa joj je posvetila knjigu Mimini memoari.

– Napisala sam Mimine memoare jer želim da Mimi živi i dalje. To je njena biografija, a ne moja. Život mi se promenio zbog Alo Alo i mnogo dugujem Mimi. Nikad je neću zaboraviti – zaključila je.

Sju je nakon televizijske ostvarila i pozorišnu karijeru, između ostalog izvodeći predstavu Mimi i ja. Udala se za engleskog muzičara Kita Pedingtona Ričardsa, s kojim živi u Linkolnu.

 

Izvor Glosssy/Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.