Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Odlično joj stoji! Vojvotkinja od Kembridža se u ovoj haljini pojavila tri puta! (FOTO)

0 129

Kejt Midlton (38) i princ Vilijam (39) obratili su se video-pozivom zdravstvenim radnicima u Australiji koji su na prvoj liniji odbrane od virusa korona, a mediji su s oduševljenjem preneli kako je lepa Vilijamova supruga izgledala.

Vojvotkinja od Kembridža, nekrunisana „kraljice reciklaže” kad je moda u pitanju, prijatno je iznenadila javnost pojavivši se u žutoj haljini midi dužine koja nosi potpis jedne od najcenjenijih dizajnerki u Velikoj Britaniji — naše Roksande Ilinčić. U pitanju je interesantan model s rukavima koji sežu skoro do lakta, ima okovratnik u obliku kvadrata, sečena je ispod grudi, a najinteresantniji detalj je „sudar” efektne žute i bele boje, posebno u donjem delu, gde bela boja izgleda kao umetnuta tkanina i razbija monotoniju.

Glavni trik koji je primenjen u slučaju ove toalete je što je Roksanda primenila tzv. „kolorbloking”. Reč je o tehnici kojom se jedna uz drugu stavljaju boje koje su jedna nasuprot druge na „točku boja”, čime nastaju zanimljive i vrlo upečatljive kombinacije. Ovaj trend, koji je proteklih godina doživeo veliki uspeh, inspirisan je Mondrijanovim delima, kažu modni stručnjaci. U slučaju ove haljine interesantno je to što je žutoj inače suprotstavljena ljubičasta boja, dok je ovde ona uz belu, čime je postignuto da model nežnije. Kejt smo u ovoj haljini, koja je koštala 900 funti, prvi put videli 2014. godine, tokom njene posete Sidneju.

Vojvotkinja je potom viđena u njoj i 2016. na jednom vimbldonskom meču.

View this post on Instagram

Morning #duchessofcambridge #katemiddleton #duchesscatherine

A post shared by Duchess (@katetheduchess__) on

Izvor Glosssy/Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.