Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Mračne tajne holivudskih lepotana: Unajmio prostitutku za 25.000 dolara, UHVAĆEN SA TRANSRODNOM ŽENOM! (FOTO+VIDEO)

0 68

Holivudske zvezde prate brojni skandali, pa su to uhvaćeni u brojnim aferama.

Najpoznatiji primer slavne osobe, jeste britanski glumac Hju Grant. On je uhvaćen tokom devedesetih godina sa Divajn Braun i odmah je priznao krivicu. Dobio je simboličnu novčanu kaznu i dve godine uslovno.

View this post on Instagram

He is 🥵🥺❤️

A post shared by Hugh Grant (@hugh._.grant) on

„Mislim da znate u životu šta je dobra, a šta loša stvar. E, pa ja sam učinio lošu i to je to“, rekao je ubrzo nakon skandala u emisiji.

Glumac Čarli Šin imao je problema sa drogama, pa su ga izbacili iz popularne serije „Dva i po muškarca“. Početkom devedesetih policija je otkrila ilegalni biznis prostitucije holivudske madam Hajdi Flajs, a kod nje su pronašli Šinove čekove.

Šin je i dalje plaćao intimne usluge prijateljica noći, a tokom 2011. godine američki mediji su otkrili kako je na divlji vikend sa tri devojke potrošio 25.000 dolara. Njegove zabave koštale su ga i zdravlja, te je 2017. otkrio javnosti da je HIV pozitivan.

Mediji su tokom 2007. godine tvrdili da je reperka Iv unajmila prositutku, dok je boravila u Majamiju. Međutim, ona je to demantovala.

„Prvo, mislim da je to presmešno. Drugo, da želim odnose sa nekim, sigurno ne bih unajmila prostitutku“, istakla je.

Komičar i glumac Edi Marfi uhvaćen je sa transrodnom prostitutkom 1997. Rekao je policiji da se činilo kao da joj je teško, pa joj je ponudio prevoz.

„Nisam učinio ništa pogrešno. Hteo sam biti dobri Samaritanac i eto šta se dogodilo“, ispričao je Marfi.

Izvor Blic

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.