Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Glumica nominovana za najgoru majku, a razlog je više nego bizaran! (FOTO)

Ima dosta posla kao roditelj

0 78

Glumica Kristen Bel, zvezda animiranog filma „Frozen“ i serije „Good Place“ (39) iznenadila je svoje pratioce na društvenim mrežama kad je u novoj epizodi svoje emisije „Momsplaining with Kristen Bell“ rekla da njena ćerka još uvek nosi pelene, iako uskoro puni šest godina, piše „People“ magazin.

„Mojoj najstarijoj ćerki smo, kad je imala 21 mesec, sugerisali da je vreme da krene u WC i od tog trenutka više nikada nije nosila pelene“, rekla je Kristen Bel o ćerki Linkoln koja sada ima sedam godina.

„Sećam se kako smo svi ležali u krevetu i smejali se zato što ljudi prave veliku predstavu oko učenja dece da koriste WC. Pa to je bar lako! Samo im kažeš da odu na WC i gotovo“, prisetila se Kristen.

„Međutim, moja najmlađa ćerka Delta još uvek nosi pelene, a ima pet i po godina. Svako dete je drugačije“, dodaje Kristen.

U otvorenom razgovoru, glumica je opisala i kako je nedavno slučajno pogodila Deltu loptom pravo u lice.

View this post on Instagram

I am raising women who are not afraid to disagree. Not for disagreements sake, but rather to use their voice when they need to. To not be afraid to speak up and be clear when they have something valuable to add. To participate. To lean in. To be insightful and lead with kindness. To use their gut and ethics to make decisions that sometimes fall outside the lines or buck the system. To be, as @adamgrant says "a disagreeable giver who challenges the status quo in order to improve it." A few weeks ago I bought them RBG dissent collars. (Mainly so I could know when they are feeling particularly disagreeable, they'd put it on in the morning so I'd have a heads up). Now they wear them with pride, like strong females who know when they can add their point of view, with confidence. I'm very proud to be a mother to these two. Thank you @daxshepard for being the magic ingredient to their recipe. I'm forever grateful. Happy mothers day to all the moms out their with disagreeable kids. We are gonna be so grateful for their confidence the day they start to run the world.

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on

„Servirala sam loptu direktno njoj u nos. Kod nas je bilo troje prijatelja koji su bili šokirani, a ja nisam mogla ništa drugo da uradim nego da se smejem“.

Krajem marta u istoj emisiji, glumica je podelila esej njene ćerke u kojem je trebalo da iznese svoje mišljenje.

„Bila sam prilično impresionirana temom koju je odabrala: ‘Kako moja mama reaguje na mene’, kazala je glumica. Ali oduševljenje je ubrzo splasnulo kad je shvatila da su reakcije koje je devojčica opisala: ‘ne veruje u mene’, ‘nema strpljenja za mene’ i ‘loše reaguje’.

Izgleda da Kristen ima dosta posla kao roditelj i dodaje da radi na tome.

Izvor Glosssy/Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.