Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Sukob se razbuktava! Bred STRAŠNO IZNERVIRAO Anđelinu – odmah mu postavila ultimatum!

Glumica ozbiljno zapretila bivšem

0 91

Novi problemi zakucali su na vrata bivših supružnika, iako su u međuvremenu svi mislili da se odnos između Anđeline Žoli i Breda Pita pomalo stišao.

Super mu u karantinu! Bred Pit se izolovao sa 25 godina mlađom koleginicom (FOTO)

 

Naime, Bred je našao novu devojku, njegovu koleginicu, Aliu Šouket koju je upoznao sa svojom ćerkom Šiloh. Upravo to je iznerviralo Anđelinu.

S obzirom na to da bivši supružnici nisu ostali u dobrim odnosima, prati im se svaki korak, a izgleda da i sami za to daju povoda.

Ovog puta je pažnju privukla reakcije glumice na spomenuti susret njene ćerke i nove navodne Bredove devojke. Postavila je odmah ultimatum i zapretila preko dece.

Ultimatum je samo nastavak stare zabrane koju je Anđelina pre 10 godina uvela u brak. Reč je o zabrani u kojoj Bred nije smeo snimati ljubavne scene ni sa jednom drugom glumicom, osim nje.

Najnoviji dodatak toj zabrani je onaj u kojem Anđelina bivšem suprugu naložila da svoje prijateljice i buduće partnerke ne upoznaje sa njihovom decom.

– Verujte mi, Žolijeva ne bira reči kada je u pitanju Alia. Najblaže rečeno, ne smatra je niti nekom lepoticom, čak govori da je ružna – ističe izvor.

Izvor Blic

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.