Svet poznatih
Poznati sa poznatima

TRAGEDIJA! Poznatoj glumici i voditeljki preminuo sin (FOTO)

Mladić se s rakom se borio dve godine, a nedavno je primljen u bolnicu u Barseloni

0 187

Španskoj glumici i voditeljki Ani Obregon (65) preminuo joj je sin Aleks Lekio nakon bitke s rakom, prenose strani mediji, i to u 27. godini.

Mladić se s rakom se borio dve godine, a nedavno je primljen u bolnicu u Barseloni, gde se podvrgnuo novom načinu lečenja, nakon što je lečen u Americi.

View this post on Instagram

Se apagó mi vida.

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) on

Bio je veoma hrabar i često se na Instagramu oglašavao motivacionim porukama kojima se obraćao onima koji prolaze kroz slične muke.

– Sve je stvar stava i to će razumeti svako ko se nađe u mojoj situaciji. Ljudi različito reaguju kada ih pritisnu problemi. Imam podršku porodice i prijatelja, a moja majka je neverovatna žena – svojevremeno je izjavio.

Obregonova je bila veoma bliska sa sinom, a ptošle godine je sve dirnula kad je objavila njihovu fotografiju iz  1992. i napisala:

– 27 godina kasnije ti si jedina stvar koja me čini ponosnom.

Ana Obregon je, inače, dobro poznata na prostoru bivše Jugoslavije jer je pre 21 godinu bila u vezi sa hrvatskim fudbalerom Davorom Šukerom dok je on nastupao za madridski Real. Za njihovu ljubav vezuje se anegdota o kojoj se dugo pričalo širom Evrope. Šuker je, naime, želeo da je zaprosi tako što je stavio verenički prsten u čašu vina, a ona to nije znala i umalo se ugušila, pa je umesto romantičnog kraja večeri Ana završila u hitnoj pomoći.

Izvor Glossy

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.