Svet poznatih
Poznati sa poznatima

NIKADA joj neće oprostiti! Otkriven pravi uzrok sukoba Kejt Midlton i Megan Markl

Sve je kulminiralo kada je supruga princa Harija postala svesna jedne bitne stvari

0 95

Već godinama unazad piše se i priča o netrpeljivosti supruge princa Vilijama, Kejt Midlton i supruge princa Harija, Megan Markl.

Razni mediji su, čim je Megan Markl kročila na kraljevski dvor, pisali o sukobu sa vojvotkinjom od Kembridža, a ako je verovati navodima zaposlenih u palati u knjizi „Kensingtonska palata: Intimni memoari od kraljice Meri do Megan Markl“, koja bi krajem meseca trebalo da ugleda svetlost dana, napokon se zna pravi uzrok neslaganja dve zaove.

Naime, kako je otkrio izvor iz palate, neslaganje između Megan i Kejt počelo je već u prvim danima nakon venčanja, a sve je kulminiralo kada je supruga princa Harija postala svesna jedne bitne stvari koju nikada neće moći da oprosti Kejt.

„Kejt je zapravo jedna od najljubaznijih osoba u kraljevskoj porodici, ona nije dopustila da joj život u raskošnom dvorcu i kraljevskoj porodici udare u glavu ili barem ne u primetnoj meri. Ljubazna je prema osoblju i bila je jako srdačna prema Megan kad se preselila. Ipak tenzije su se počele javljati kad je Megan neminovno shvatila da, iako je vojvotkinja, ipak nije udata za budućeg kralja. To joj je bilo najteže da prihvati“, stoji u knjizi.

View this post on Instagram

The Duke and Duchess of Cambridge attended a special performance of Dear Evan Hansen @dehwestend, held in aid of The Royal Foundation. The musical @dearevanhansen has been credited with helping to start important conversations about mental health between parents and teenagers. The issue of mental health is a key priority for The Royal Foundation which works to tackle the stigma and encourage more people to talk openly about their mental health. @GiveUsAShoutInsta, a free and confidential 24/7 UK text messaging helpline that supports people in crisis and was developed by The Royal Foundation, is one of four not-for-profit partners of the show which provide mental health resources to audiences and beyond. Photos © Kensington Palace / PA

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Činjenica da, uprkos udaji za princa, nema jednak status kao i Kejt, prema navodima izvora, razbesnila je Amerikanku koja je potom, svim silama, odlučila da raskrsti sa dvorom.

Upravo zbog toga, mnogi smatraju da je bivša glumica imala glavnu reč u odluci da sa suprugom i sinom Arčijem napusti Veliku Britaniju i sreću potraže daleko od Kejt i Vilijama, koji su joj, ako je verovati pisanjima stranih medija, bili „trn u oku“, prenosi Story.hr.

Izvor Blic

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.