Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Nema CENZURE! Ovo je serija sa najviše scena seksa – fanovi se pobunili! (VIDEO)

Skoro 12 odsto cele serije čini upravo seks

0 145

Britanski „The Sun“ izračunao je procenat seksi scena u 12 epizoda serije „Normal People“ i ispalo je kako 12 odsto cele serije čini upravo seks, prenosi Nova.rs.

Ekranizacija ostvarenja spisateljice Sei Runi, “Normal People”, šokirala je brojne obožavatelje koji su se na društvenim mrežama pobunili zbog scena seksa u seriji.

Najnovija epizoda serije prikazuje Dejsi Edgar Džouns i Pola Meskala potpuno gole u nekoliko scena, a producenti nisu nimalo cenzurisali scene seksa.

Konel i Marijana potpuno su goli i nakon scena seksa, a brojni gledaoci ističu kako se nisu na to pripremili.

“Normal People” je postala jedna od popularnijih serija upravo zbog brojnih eksplicitnih scena. Dok neki negoduju, drugi kažu kako su producenti odlično sve odabrali, a glumci vrhunski odglumili.

“Scenaristi su želeli da ostanu verni knjizi, a to uključuje mnogo seksa. Želeli su, ipak, da ga prikažu na graciozan način, te je trener intime bio prisutan na setu kako bi se glumci osećali opušteno”, rekao je izvor blizak produkciji, prenose britanski mediji.

U centru zbivanja nalazi se burna veza izmeđa Konela, tinejdžera iz radničke klase, i bogate Marijane u malom gradu u Irskoj. Konel je popularan, zgodan i veoma inteligentan, dok je Marijana mnogima odbojna. Konelova majka radi kao čistačica kod Marijanine majke.

Izvor Nova.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.