Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Bilo joj vruće! Mini striptiz Dženifer Lopez – i to pred verenikovom bivšom ženom! (FOTO)

Iznenada napravila spektakl za okupljene goste

0 96

Latino diva Dženifer Lopez ima 50 godina, ali joj na izgledu zavide i puno mlađe koleginice i žene.

Lopezova redovno ide u teretanu, posebno otkako je u vezi sa verenikom Aleksom Rodrigezom, penzionisanim igračem bejzbola s kojim je još više počela da vodi računa o pravilnoj ishrani i treninzima.

Svesna svog izgleda, pevačica voli da pokaže svoje telo, ali proslava 12. rođendana Aleksove ćerke Eme baš i nije prilika za to, pogotovo dok je njena majka u blizini.

Naime, Lopezovoj je očito u jednom trenutku postalo jako vruće, pa je odlučila da skine belu rolku i ostane samo u čipkastom bež grudnjaku. Zatim ga je još malo i popravljala čime je napravila spektakl za okupljene goste.

Među njima je bila Aleksova bivša supruga Sintija Skartis s kojom se venčao 2002. godine nakon što su se upoznali u jednoj teretani u Majamiju.

Sintija i Aleks imaju dve ćerke, a starija Nataša rođena je 2004. godine. Iste godine kada je rođena Ela, 2008., Sintija je podnela zahtjev za razvod braka, a kao razlog je navela Aleksove brojne preljube i emocionalnu nedostupnost za nju i decu.

Jedna od njegovih tadašnjih ljubavnica navodno je bila i pevačica Madona, ali je ona to demantovala.

Ipak, Aleks je do fatalne Dženifer bio na glasu kao veliki zavodnik, a na njega su pale i Kameron Dijaz, Kejt Hadson, Rita Ora i brojne druge slavne dame.

Izvor B92

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.