Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Megan Markl je pukao film! Poručila Hariju: IZVOLI, NAĐI POSAO! (FOTO)

0 156

Megan Markl i princ Hari nakon velike odluke da se odvoje od kraljevske porodice i budu finansijski nezavisni, činili su se kao skladan par, ali izgleda da je težnja za uspehom i samostalnošću počela da unosi nervozu u njihov odnos.

Naime, ako je verovati pisanju američkog tabloida „National Enquirera“, Megan je u poslednje vreme zabrinuta zbog njihove budućnosti, te po svaku cenu želi nastavi da živi na visokoj nozi zbog čega je princu kratko naredilo: „Izvoli nađi posao.“

„Bez imalo zadrške mu je dala do znanja kako vreme nije na njihovoj strani i da se što pre mora zaposliti“, otkrio je za anonimni izvor blizak paru.

Inače, bračni je par donedavno živio u luksuznoj vili u Vankuveru, ali je zbog proglašenja pandemije korona virusa preselio u Los Anđeles pre nego što je Kanada zatvorila granice.

„Vile i apartmani koje iznajmljuju u poslednje vreme nisu jeftini, a tu su dakako i troškovi osiguranja“, pojasnio je izvor.

Inače, Megan se nedavno odrekla svog prvog velikog honorara za angažman u dokumentarnom filmu o slonovima u kojem će posuditi svoj glas, tako da je finansijski teret u potpunosti na princu.

Podsetimo, pored novih troškova života, par se obavezao da će vratiti dugo od čak tri miliona funti britanskoj vladi koji su bili potrošeni kako bi se restaurirala njihova nesuđena rezidencija u Engleskoj.

Izvor Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.