Svet poznatih
Poznati sa poznatima

I ove dve poznate ličnosti su zaražene KORONAVIRUSOM! (FOTO)

Gumac Greg koji je najpoznatiji po ulozi Kevina Fišera u filmu "Mladi i nemirni u CBS-u", otkrio je kakvi su mu bili prvi simptomi.

0 105
Gumac Greg koji je najpoznatiji po ulozi Kevina Fišera u filmu „Mladi i nemirni u CBS-u“, otkrio je kakvi su mu bili prvi simptomi.

Princ Čarls pozitivan na KORONAVIRUS! (FOTO)

 

 – Upravo sam se testirao pozitivno na korona virus. Ja sam prilično zdrav 43-godišnjak koji ne puši, ne pije puno, jede dobro i redovno vežba, a ovo je bilo najteže iskustvo u mom životu. Pre dve nedelje, svi u mojoj kući su malo kašljali, a moj sin se sa visokom groznicom vratio iz škole. Svi su se oporavili, ali moje stanje se pogoršalo. Izolovao sam se od porodice i u solo karantinu sam od subote. Imao sam temperaturu 11 dana, otežano disanje i dijagnostikovana mi je pneumonija. Danas sam bez groznice, prvi put otkad je sve ovo počelo. Rečeno mi je da ostanem izolovan još 72 sati pre nego što se prilagodim svojoj porodici. Nadalje, želim svima da zahvalim na dobrim željama i nadam se da ste čuli upozorenja. Budite sigurni, budite zdravi i ostanite unutra – napisao je, a onda su usledili komentari podrške.

View this post on Instagram

💙💙💙 @thisiswatt

A post shared by Andrew Watt (@_andrew_watt_) on

Takođe, 29-godišnji producent Endru Vat na društvenim mrežama otkrio da da je pozitivno testiran na korona virus.

– Nadam se da si dobro – krenuli su da se nižu komentari ispod slike gde leži bespomoćno.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️ @thisiswatt

A post shared by Andrew Watt (@_andrew_watt_) on

Sarađivao sa Cardi B, Post Malone i Ozi Ozborn, pa se i one smatraju ugroženima.

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.