Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Kidaju sve veze! Hari i Megan objavili kada tačno napuštaju kraljicu!

Dižu sidro

0 89

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan Markl službeno prestaju da deluju kao viši članovi britanske kraljevske porodice 31. marta, saopšteno je iz kancelarije para.

Nakon toliko godina se pojavio nalaz sa obdukcije poznate pevačice! Svi su šokirani onim što piše u njemu! (FOTO)

Oni više neće sprovoditi ni obavljati dužnosti u ime britanske kraljice, a taj će dogovor biti preispitan posle 12 meseci.

Hari i Megan šokirali su kraljevsku porodicu i javnost kada su u januaru objavili da žele da se povuku sa kraljevskih dužnosti i da žele da postanu financijski nezavisni.

U međuvremenu su se s kraljicom dogovorili o svojoj novoj ulozi. U skladu s dogovorom više ne koriste naslove njegovo i njeno kraljevsko visočanstvo, ali zadržavaju ih, ostavljajući mogućnost da u dogledno vreme promene mišljenje.

Par koji je na dan venčanja dobio titule vojvode i vojvotkinje od Saseksa će, kako je rekao njihov portparol, vreme provoditi između Severne Amerike i Velike Britanije, gde su zadržali dom blizu dvorca Vindzor, piše BBC.

Krajem meseca stići će u Veliku Britaniju kako bi prisustvovali ranije zakazanim događanjima. Onde će u februaru i u martu učestvovati na šest događanja, uključujući službu za Dan Komonvelta 9. marta.

Očekuje se Harijevo prisustvo na Londonskom maratonu u aprilu u funkciji pokrovitelja.

Par više ne predstavlja kraljicu, a od 1. aprila predstavljaće se putem svoje britanske zaklade, a Hari će zadržati svoje vojne titule, dok će one počasne biti suspendovane.

Harijevi prioriteti će i dalje biti dobrobit muškaraca i žena u vojnoj službi i borba protiv HIV-a, a Megan će se fokusirati na osnaživanje položaja žena, rodnu jednakost i na obrazovanje.

Izvor: Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.