Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Anđelina Džoli postaje majka po sedmi put! (FOTO)

Otkako se razvela od bivšeg partnera, mediji su mnogo spekulisali o privatnom životu Anđeline Džoli i povezivali je s brojnim muškarcima i ženama, ali ona niti se oglašavala tim povodom niti je viđena s nekim u javnosti.

0 208

Otkako se razvela od bivšeg partnera, mediji su mnogo spekulisali o privatnom životu Anđeline Džoli i povezivali je s brojnim muškarcima i ženama, ali ona niti se oglašavala tim povodom niti je viđena s nekim u javnosti. Kako sada javljaju američki mediji, ljubavni aspekt njenog privatnog života sada nije na prvom mestu već glumica želi nešto sasvim drugačije.

Anđelina Džoli gola na naslovnici prestižnog magazina (FOTO)

Glumica je, navodno, planirala da “s Bredom u jednom trenutku usvoji najmanje još jedno dete, ali on je rekao da je šestoro dosta”.

― Tada je morala da se složi. Ali sada može da radi šta god poželi ― istakao je izvor blizak glumici za Globe.

On je dodao da glumica planira da iskoristi svoje kontakte u Ujedinjenim nacijama kako bi se izbegla birokratske zavrlzlame, a ova vest pojavila se nakon što je objavljeno da Anđelina želi novi pravac u životu, pošto su se Pit iona rastali i Holivud je ne privlači kao ranije.

― Države na njenom spisku su Kina, Sirija, Etiopija i drugi delovi Afrike ― rekao je izvor. ― Zapravo, planira da poseti više sirotišta na svetu sve dok ne sretne zlatno dete iz svojih snova.

View this post on Instagram

Lovely 😊❤️😍 . Double tap for @angelinajolie_gallery . . . . Follow @angelinajolie_gallery for more movie post! Follow @angelinajolie_gallery ✅ Follow @angelinajolie_gallery ✅ Follow @angelinajolie_gallery ✅ . . Stay in Touch With Our New Posts By Turning on Post Notifications👍 —————– Double Tap To Like Tag a Friend Or a Mate . 🌹 #angelinajolie #angelinajoliepitt #angelina_jolie #angelinajolievoight #brangelina #love #angelinajolielips #angelinajoliequeen #angel #follow #angelinajoliestyle #angel #follow #angelinajolieofficial #angelinajoliestyle #angelinajolieedit #lifestyle #life #style #woman #father #family #clinteastwood #cinema #style #night #amazing #father #family #mother #queen #king #angel #angelinajolievoight #angelinajoliepitt #smile #angelinajolielips #lips

A post shared by ANGELINA JOLIE (@angelinajolie_gallery) on

Glumica se, uz to, nada da će se uskoro preseliti u Evropu, a nedavno se u jednom intervjuu požalila da mora da živi tamo gde otac njene dece izabere da će živeti.

― Moje omiljeno mesto je ono na kojem još nisam bila. Volim da se nađem u nečemu novom. Obožavam kada sam van elementa. Želim da moja deca odrastu u svetu ― ne samo da uče o njemu, već da ga prožive i imaju prijatelje širom planete ― istakla je ona.

Izvor: Glossy

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.