Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Slavna crnka u izdanju koje ostavlja bez daha i najizazovnijoj haljini (FOTO+VIDEO)

Pevačica Nikol Šerzinger pojavila se u javnosti na dodeli modnih nagrada u Londonu ni manje ni više nego kraj Luisa Hamiltona, vozača Formule 1, svog bivšeg momka

0 150

Pevačica Nikol Šerzinger pojavila se u javnosti na dodeli modnih nagrada u Londonu ni manje ni više nego kraj Luisa Hamiltona, vozača Formule 1, svog bivšeg momka. Otkako su raskinuli 2015. godine, njih dvoje nisu viđani zajedno.

Međutim, čini se da su na crvenom tepihu pozirali isključivo u svojstvu prijatelja. Nikol (41) i Luis (34) privkli su veliku pažnju prisutnih svojom pojavom, ali i stajlingom.

Nikol se pojavila u crnoj, dekoltiranoj, provokativnoj haljini, a „prošetala“ je i novu, bob frizuru, koja joj perfektno stoji. Luis se, sa druge strane, pojavio u sakou koji je privukao veliku pažnju.

Nikol i Luis u vezi su bili od 2008. godine, a nekoliko puta su raskidali. Šuška se da nikada nije preboleo lepu pevačicu, što je njegova bivša devojka i potvrdila za strane medije.

„Rekao mi je da su raskinuli zato što nije hteo da se venča. Nije bio spreman. Mislim da je ona bila uverena da će je zaprositi, a to se nije dogodilo i poludela je“, izjavila je Hamiltonova bivša devojka, manekenka Veronika.

Izvor Glossy/Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.