Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Nepoznati detalji o životu Eltona Džona! Progovorio o borbi sa rakom

Britanski muzičar Elton Džon (72) nedavno je odložio koncert u Orlandu zbog infekcije uha

0 86

Britanski muzičar Elton Džon (72) nedavno je odložio koncert u Orlandu zbog infekcije uha. Sasvim je normalno da je zbog zdravstvenih problema odložio koncert, ali nije uvek tako bilo.

Elton je priznao kako je 2017. godine, na koncertu u Las Vegasu, morao da nosi pelene.

– Eh, da su ljudi u publici tada znali da pi*am u gaće – našalio se.

Elton je izjavio u intervjuu za BBC, čije delove prenosi Klix, da je u potpunosti morao ponovo da uči da hoda kada je zadobio ozbiljnu infekciju nakon operacije raka prostate. On je nešto ranije otkrio kako je teško podneo operaciju pre dve godine koja je bila uspešna.

Tada je vraćen na intenzivnu negu u Veliku Britaniju gde su usledile prave muke.

– Bukvalno sam morao ponovo da naučim da hodam. Bio sam ekstremno bolestan. Sve o čemu sam mogao da razmišljam dok sam ležao u svom bolničkom krevetu bilo je „molim te Bože, ne daj da umrem, želim da vidim svoju decu“ i srećom, preživio sam – rekao je Džon u razgovoru sa Grahamom Nortonom za BBC.

Poznati muzičar nedavno je izbacio biografiju koja je izazvala je veliku pažnju javnosti. Osim što je izneo svoju burnu prošlost, on je otkrio i neke detalje iz života poznatih koleginica.

Tako je optužio pevačicu Madonu (61) kako je bila „neljubazna i zla“ prema koleginici Lejdi Gagi (33), pišući o intervjuu iz 2012. godine u kada je Madona ocrnila Gaginu pesmu „Born this way“ jer zvuči slično kao njen hit „Express Yourself“ iz 1989. godine.

Između ostalog, Elton je pričao i o preminulom pevaču Majklu Džeksonu, za kojeg je rekao kako je bio „ozbiljno mentalno bolestan“.

– Poznajem Majkla otkad je imao 13 ili 14 godina. Bio je najslađe dete koje možete zamisliti. Međutim, u nekom trenutku u kasnijim godinama počeo se odvajati od sveta i od stvarnosti, kao što je to radio i Elvis Prisli. Samo Bog zna što se događalo u toj njegovoj glavi, samo Bog zna kojih je sve lekova bio pun, ali svaki put kada bi se susreli mislio sam kako je jadan potpuno izgubio kompas – napisao je muzičar.

Elton je pričao i o svojoj zavisnosti koja je od njega napravila, kaže, nasilno čudovište. Tokom sedamdesetih i osamdesetih konzumirao je opojna sredstva koja su ga učinila neodgovornim i opsednutim o sebi. Prvi put je probao kokain 1974. godine i bio je jako euforičan od njega.

Izvor Klix.ba

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.