Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Neverovatno! Bred Pit otkrio interesantnu anegdotu: Profesor mu rekao da ne ume da glumi, a onda se desilo nešto neočekivano! (FOTO)

Glumac otkrio zanimljiv događaj s početaka karijere

0 90

Bred Pit Adam Sendler stigli su u Holivud u približno vreme, tokom kasnih osamdesetih godina prošlog veka, na početku karijere sarađivali su sa istim ljudima, ali putevi su im se razišli. Dok je Bred nizao uloge u trilerima i dramama, Sendler je postao jedna od najvećih zvezda holivudskih komedija, naročito devedesetih godina.

Konačno odlučio da se skrasi: Bred Pit ima novu devojku koja je duhovni učitelj! (FOTO)

Nije mnogo njihovih obožavalaca znalo da su oni i danas prijatelji, a sudeći po anegdoti koju je Bred ispričao, očigledno su veoma bliski i dele dosta priča o svojim životima.
Glumci su nedavno intervjuisali jedan drugog za list Variety u okviru njihovog projekta Actors on Actors, a Pit je tom prilikom ispričao jednu od Sendlerovih zanimljivijih anegdota.

View this post on Instagram

#BradPitt #AdamSandler #Variety

A post shared by @ starsofficiall on

Kako je istakao, dok je Adam Sendler studirao na Njujorškom univerzitetu, jedan od njegovih profesora glume pozvao ga je na pivo. delovao je zabrinuto i ozbiljno, i to s razlogom — kada su otišli na piće, rekao mu je da on jednostavno nije talentovan, da ne smatra da će ikada biti dobar glumac i bi trebalo da razmisli o nekom drugom putu, drugom zanimanju. Za Sendlera to nije dolazilo u obzir.

-Ova priča ima i svoj drugi deo. To je moja omiljena priča o Adamu Sendleru, mislim da govori mnogo o tebi — istakao je Bred Pit.

Kako je objasnio, Sendler je mnogo godina kasnije, dok je bio na vrhuncu slave, sedeo je u jednom kafiću, kada je ugledao svog starog profesora. Baš onog koji mu je rekao da nikada neće uspeti u glumi. Međutim, umesto da mu utrlja na nos svoj uspeh, kao što bi mnogi učinili, Adam Sendler radosno je pozvao profesora da mu se pridruži za stolom i predstavio ga svojim prijateljima kao jedinog profesora koji mu je platio piće dok je bio student.

– To je momak kog znam. I mislim da si zato ovde i posle toliko godina — zaključio je Bred.

 

Izvor Glossy/Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.