Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Pogledajte kako je Kim Kardašijan iznenadila majku za 64. rođendan! (FOTO)

Nije mogla da sakrije suze

0 148

Da se rođendani u porodici Kardašijan slave naveliko i naširoko i da novim iznenađenjima nikad kraja, jasno je kao dan, pa je tako i rođendan Kris Džener protekao u velikom stilu i završio u svetskim medijima.

Naime, Kim Kardašijan odlučila je da iznenadi majku Kendal za njen 64. rođendan i to na vrlo emotivan način. Došla je na ideju da za ovu specijalnu priliku iznajmi njihovu porodičnu kuću, za koju ih vežu velike uspomene, a u kojoj su sve sestre Kardašijan odrastale.

Slavna rijaliti zvezda priredila je u kući ručak za sestre i majku, kao i za nekoliko njenih najbližih prijateljica, a emotivan trenutak kada je Kris saznala za iznenađenje objavila je na Instagramu. Slavljenica nije mogla da sakrije suze kada je pročitala šta piše u koverti koju joj je ćerka uručila, a sve je ganulo i njene sestre koliko i majku.

– I ja ću plakati – prokomentarisale su sestre.

– Nisam je kupila! Iznejmila sam je na dan, nisam je kupila. Nije na prodaju – rekla je Kim, a prijateljice njene majke oduševile su se njenim gestom.

– Odličan posao, Kim – poručile su joj, a najpoznatija Kardašijanka detaljno je otkrila kako je tekao plan iznenađenja i šta je sve priredila mami i porodici.

– Danas slavimo moju majku. Svako ko je zna, zna koliko je sentimentalna. Za njen rođendan sam planirala skroman ručak, samo sa njenom decom i najbližim prijateljima. Poslala sam pozivnice svima sa lokacijom na kojoj ćemo se naći. Kada su svi stigli, rekla sam im da imam iznenađenje i da ovo nije mesto na kojem ćemo ručati. Tada sam svima dala pravu pozivnicu i kada su svi videli šta piše u njoj, rasplakali su se – objasnila je Kim na Instagramu.

– Iznajmila sam našu porodičnu kuću. Sve naše uspomene, pogotovo sa tatom. To je kuća u kojoj je rođen svaki član Kardašijan porodice. Tražila sam posebne tapete u kuhinji i poseban izgled, kao nekada… Imali smo ručak u kući koja kao da se nimalo nije promenila i sve vreme smo plakale. Kada smo išle prema kući, imala sam još jedno iznenađenje! Iznajmila sam svaki automobil koji su moji roditelji posedovali, čak sam iznajmila istu registracionu oznaku (moja majka je imala tablicu na kojoj piše „2 DIE 4“!).

View this post on Instagram

Today we celebrate my mom. Anyone that knows her, knows how sentimental she is. For her birthday I planned a small lunch, with just her kids and her closest friends of 40 + years. I sent out invites with a location where we all met. When everyone arrived, I told them I had a surprise and this wasn’t where we would be eating. I then gave everyone the REAL invitation and once everyone saw the address for where we would be going tears filled the room. I rented our childhood home. All of our memories live here especially with our dad. It’s where each Kardashian child was born and made us who we are. Growing up, the home had the most ridiculous wallpaper and kitchen set! I remade all of our table settings, decor out of the same fabric and print as the wallpaper. We had lunch at the home as if it hadn’t changed and we cried the entire time. When we walked out to get our cars to drive there, I had another surprise! I had rented every car my parents ever owned. I had some waiting outside so we could drive them to the house and the rest were lined up in the driveway of the house exactly how my parents used to have them parked. I even remade the exact license plates. (Yes my mom had a 2 DIE 4 license plate!) We drove to the home in these cars and relived our childhood! This was the best day ever. I am so proud I was able to keep such a meaningful surprise a secret from my mom and sisters for weeks! This was the most special, nostalgic day of my life and we felt my dad’s presence enjoying this day with us! I kept it together and didn’t cry the entire lunch even though I cried during the entire planning process. But at the end I went into my old bathroom, closed the door and cried so hard.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

– Ovo je bio najlepši dan ikada! Tako sam ponosna što sam uspela nedeljama unazad da držim ovo iznenađenje u tajnosti od sestara i mame. Bio je ovo najemotivniji, najposebniji dan u životu. Nisam preplakala ceo ručak, iako sam plakala tokom čitavog planiranja. Na kraju, otišla sam u svoje staro kupatilo, zatvorila vrata i užasno plakala – napisala je Kim.

Izvor svetpoznatih.rs/telegraf.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.