Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Nabijeno emocijama! Ovako je Madona ćerki čestitala rođendan!

Kratka ali moćna poruka

0 207

Pop ikona i kraljica svetske muzičke scene Madona emotivnom ali kratkom porukom čestitala je najstarijoj ćerki Loli 23 rođendan, koji je proslavila juče, 14. oktobra.

Madona je na svom Instagram nalogu objavila video uz emotivan i kratak opis.

– Rastopila si moje srce od trenutka kad si došla na ovaj svet…. Srećan rođendan Lolita – poželela joj je Madona.

Inače, Loli je najstarije Madonino dete i jedna je od njen dvoje biološke dece. Puno ime joj je Lurd Marija Čikone- Leon, a biološki otac Karlos Leon sa kim se Madona kasnije rastala. Inače Lurd je dobila ime po svetom mestu koje se nalazi u Francuskoj, koje je Madonina majka htela da poseti pre smrti.

Kao i većina dece poznatih, i mlađana Lurd imala je mogućnost da se pokaže pred kamerama. Lurd je devojčica koja je publici bacala ruže pre početka jednog od najpropraćenijih Madoninih nastupa na „VMA“ MTV dodeli nagrada.

Podsetimo, Madona je tada održala nastup sa Britni Spirs i Kristinom Agilerom, pevačice su igrale i plesale po sceni, a Madona je u jednom trenutku uradila ono što niko nije mogao da očekuje- poljubila se sa obe pevačice.Ovaj poljubac tada je izazvao pravi skandal i nešto neviđeno do tad, makar na sceni i u javnosti.

Madona danas ima šestoro dece. Dvoje biloških ćerku Lurd (23) i sina Roka (19) i četvoro usvojenih Mersi Džejms (13), Dejvid Banda (14), Ester (7) i Štel (7).

Izvor svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.