Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Šokirala! Iako ima 49 godina Naomi Kembel nije spremna da rađa decu! (FOTO+VIDEO)

Manekenka je predano posvećena projektima i van svog posla, ali nema vremena da se posveti zasnivanju porodice

0 262

Naomi Kembel decenijama je na javnoj sceni i više je nego uspešna u modelingu, ali ni u 49. godini nije spremna da postane majka!

View this post on Instagram

The iconic @naomi is our third October cover star. She tells @elk_elisa: “I don’t rest on my laurels. It’s not my way of thinking. That’s what my mother instilled in me: You have to constantly keep striving to perfect yourself.” We talked to the fashion model, global activist and YouTube star about being fierce, fearless and busier than ever—story online now and issue on newsstands and @apple AN+ this weekend. Naomi will join Demi Moore and Bob Iger at WSJ Tech Live in Laguna Beach on October 22. I can’t wait to hear the wisdom and insight these legends have to share. Photography by @annemariekevandrimmelen, styling by @alexwhiteedits. ❤️ #naomicampbell #wsjmagazine

A post shared by Kristina O'Neill (@kristina_oneill) on

Manekenka je  predano posvećena projektima i van svog posla, ali nema vremena da se posveti zasnivanju porodice i rađanju dece.

Naomi je izjavila da se još uvek oseća nespremno da rodi, ali da sebe vidi kao majku svoj deci u Africi kojima pomaže u svojim projektima.

O majčinstvu ne razmišlja, a njen odgovor na pitanje da li će imati dece, šokirao je sve.

– Još ne, videću šta mi svemir donosi – rekla je Naomi kratko i naglasila da je trenutno sama, ali nije usamljena.

Kembelova je istakla i da su poroci iza nje, kao i da je srećna što je pobedila u borbi protiv droge i alkohola.

– Preživela sam, nemam čist život i ne pretvaram se. Bila sam prva koja je rekla da je zavisnik i zahvalna sam Bogu što sam zavisnik koji se oporavlja – naglasila je ona.

 

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.