Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Britanska kraljevska porodica sprema još jedno venčanje: Brat Kejt Midlton ženi plavokosu lepoticu! (FOTO)

Džejms Midlton nije štedeo na prstenu, pa je tako njegova verenica dobila prsten sa safirima, sličan onome koji ima Kejt

0 113

Opšte je poznato da Kejt Midlton ima sestru Pipu, ali tu je i njen mlađi brat Džejms, koji mnogo više čuva svoju privatnost od sestara.

S obzirom na to da će kraljevska porodica uskoro postati deo priprema njegovog venčanja, o njemu će se zasigurno više pisati i pričati. Naime, Džejms se verio, a Kejt će dobiti snahu.

Džejms (32) zaprosio je svoju devojku Alizi (29), a ona je rekla „da“. Prosidba se dogodila u njihovom domu u Londonu. Džejms Midlton nije štedeo na prstenu, pa je tako njegova verenica dobila prsten sa safirima, sličan onome koji ima Kejt. Podsetimo, Kejt je od Vilijama dobila prsten sa safirom koji je pripadao princezi Dajani.

Kako se navodi, kada je flertovala sa Džejmsom, Alizi nije imala pojma da je u pitanju brat Kejt Midlton. Shvatila je ko je on nedeljama nakon što su se upoznali.

Njena porodična istorija vrlo je egzotična, pa tako ima korene u Čileu, Belgiji, Indoneziji, a nakon što je proputovala svet, skrasila se u Londonu.

 

 

Izvor Glossy/Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.