Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Poznati glumac priznao! Ljubio sam se sa Danijelom Krejgom! (FOTO)

Afera?

0 66

Glumac Rami Malek koji ima ulogu u predstojećem nastavku filma o Džejmsu Bondu, u jednom itervjuu priznao je kako se poljubio sa glavnim junakom, slavnim Danijelom Krejgom.

Nova beba u Holivudu: DANIJEL KREJG I REJČEL VAJS postali roditelji! (FOTO)

U pitanju je emisija kod Stivena Kolberta, a Malek je objasnio da je do poljupca došlo nakon rasprave sa rediteljem Kerijem Džoijem Fukunagom. Rasprava je bila oko jedne zahtevne scene, a zatim je usledio neočekivani poljubac.

– Samo me zgrabio i podigao! Ne sećam se ko je od nas dvojice došao na tu ideju, ali desio se poljubac. Danijel ga je inicirao, ja sam ostao zatečen. Trebalo mi je malo vremena da se povratim, a onda sam pomislio – da li sam ja nova Bondova devojka? – ispričao je Rami.

Novi Bondov film nosi naziv „No Time To Die“, a inače je 25. deo franšize o slavnom agentu 007. Svetlost dana bi trebalo da ugleda u aprilu 2020. godine, a Rami se u njemu pojavljuje u ulozi teroriste. Da igra glavnog negativca pristao je tek nakon što su mu garantovali da njegov link neće imati versku ni ideološku pripadnost, preneo je BBC.

Izvor svetpoznatih.rs/telegraf.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.