Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Da li je u pravu ili preteruje!? Pogledajte koje uslove je Madona postavila fanovima da bi mogli da dođu na njen koncert!

Kapric ili zdrav razum?

0 108

Kraljica popa Madona (61) postavila je nove zahteve fanovima za njenu svetsku turneju povodom 14. studijskog albuma pod nazivom „Madame X“ koja počinje za nedelju dana „Dejli Star“.

MADONA šokirala fanove DEKOLTEOM! (VIDEO)

Pevačica nadolazeću turneju želi da izvede što bolje, pa je ovog puta išla do potpunih ekstrema što se tiče zahteva.

– Upotreba mobilnih telefona, pametnih satova, kamera i sličnih uređaja neće biti dozvoljeno za vreme nastupa.Mesta u dvorani treba unapred rezervisati kako bi na vreme ušli, a nakon što se ulaznice ponište na mobilnom telefonu, upotreba istih više neće biti dozvoljena – piše u Madoninom zahtevu.

Za razliku od ostalih turneja, Madona je odlučila da predstavljanje svog novog albuma i interakciju sa publikom umesto u velikim arenama ostavri u pozorišnim dvoranama.

– Želim da ostvarim intiman odnos sa svojim fanovima – rekla je Madona.

Madona će angažovati firmu „Yondr Group“, koja će deliti specijalne torbice za telefone, koje se mogu zaključavati.

Mnogi fanovi složili su se sa ovim zahtevom smatrajući da pevačica želi da publika „oseti“ čari koncerta, a ne da sve vreme gledaju u ekrane.

Madonna se nedavno oglasila na „štetnost“ mobilnih telefona, smatrajući kako su je udaljili od njene dece. Sinu Davidu mobilni je oduzela, a kako kaže, njena deca postala su opsednuta fotografijama drugih i počela su se upoređivati sa njima.

– Smatram kako je to loše za njihovu individualnost – rekla je tada Madona.

Izvor svetpoznatih.rs/telegraf.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.