Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Eros Ramazzotti dostavio impresivan spisak zahteva organizatorima koncerta u Beograda! (VIDEO)

Ramacoti će 24. septembra održati koncert u Štark areni

0 111

Najveća italijanska pop zvezda u okviru svoje turneje posetiće i Beograd, a njegov tim je poslao spisak zahteva koji moraju biti ispunjeni.

Ramacoti će 24. septembra održati koncert u Štark areni, kada će mu pored kuvara koje dovodi sa sobom jelo spremati i jedan srpski majstor kulinarstva.

 

Erosu je potrebno da gleda neki poseban kanal na kojem se emituje njegov fudbalski tim dok igra utakmicu ili tokom treninga. To je tim koji je kupio nedavno, a koji igra u nekoj neprofitnoj kategoriji.

– Eros želi antenu u bekstejdžu, to se dogodilo i prošli put kada je dolazio. Potrebno mu je da gleda neki kanal na kojem se emituje njegov fudbalski tim tokom treninga ili dok igra. Eros toliko voli fudbal da je kupio mali tim koji igra u nekoj neprofitnoj kategoriji. Član je Nacionalnog fudbalskog predstavništva pevača i glumaca koji igraju prijateljske utakmice u humanitarne svrhe – kaže naš izvor i otkriva:

– Što se tiče hrane, Eros dolazi sa svojim kuvarima, ali je tražio i da jedan srpski kuvar bude u njegovom timu na dan koncerta. Eros voli da jede goveđi rep. Kada je stajling u pitanju, na koncertu će nositi kreaciju „Salvatorea Feragama“ ili „Armanija“.

Izvor Bliconline

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.