Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Adrijana Lima rešila da spasi šume Amazonije, pa se skinula gola! (FOTO 18+)

Svi su oduševljeni

0 125

Amazonija gori, a gori i Instagram zbog fotografija Andrijane Lime koja je na kreativan način odlučila da pomogne u rešavanju krize koja preti da postane globalna.

ADIRANA LIMA je odabrala najgenijalnije mesto za nakit na holivudskoj zabavi (FOTO)

Pored toga što je obećala da će i sama donirati novac, brazilska lepotica je na Instagramu objavila dve izazovne fotografije iz knjige ‘Angels Limited Edition’, na kojima je naga.

View this post on Instagram

✨ From now until closing 100% donation for every ‘Angels Limited Edition’ book sold at the #SãoPauloArt Fair in Brazil directly to the Ealliance.org/amazonfund (and I am personally donating anyway regardless of sales because it’s just to important). Visit @gwsgallery @gabrielwickbold for fair details in São Paulo or online. If you may be able to assist anyway with a donation to the Fire Fund visit @leonardodicaprio stories and slide up for details or see slider in this post. We also extend this offer though our own site however it may be on backorder. We will honor the match regardless.✨ This idea comes from my friend and dear photographer/pictures by @russelljames ✨ ….. FEEL FREE TO REPOST ♥️

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

One će se prodavati na umetničkom sajmu u Brazilu, a sav prihod od njihove prodaje će biti doniran fondu za spašavanje Amazonije.

Lima je objavila i linkove sa savetima koji će pomoći njenim pratiocima da pomognu u sanaciji katastrofe, a cela ideja je maslo fotografa Rusela Džejmsa.

Adrijana se na ovaj način pridružila brojnim svetskim zvijezdama koje su se angažovala oko očuvanja Amazonije, a među njima je najaktivniji Leonardo Dikaprio.

Izvor svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.