Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Misterija! Policija istražuje iznenadnu smrt jedne od najlepših žena sveta! (FOTO)

Tragedija

0 224

Popularna ruska manekenka Žana Raskazova iznenada je preminula prošle nedelje u Moskvi, i to tako što se jednostavno srušila na oči svojih prijatelja.

Policija trenutno istražuje smrt 29-godišnjeg modela, a njen blizak prijatelj Aleksander, koji je bio sa Žanom u kobnom trenutku, otkrio je da je danima pre smrti izlazila i opijala se.

View this post on Instagram

У меня в сториз сегодня аттракцион парней с клешнями! 😆 Я люблю «кормить» вас интересными завтраками, но сегодня у нас все просто: все виды моллюсков, лимончик, и плоский живот 😌 Ну правда. Я не понимаю, когда спрашивают «как не поправиться на отдыхе?!» Если есть не блинчики с нутеллой, а свежие морепродукты, обильно политые лимоном – тело скажет вам спасибо, а на весах будет отвес ✔ Поэтому, все просто: вода (много), морские гады (белок), умеренная доза солнца (витамин Д), и плавание (тонус). Не благодарите, и всем замечательного дня! 🙌🏼

A post shared by Jaklin (@fakemooddd) on

Dodao je i da je zbog iscrpljenosti zamolila doktora iz privatne klinike da dođe da joj pruži detoks tretman, ali da je moguće da on nije znao da ona uporedu uzima još paletu različitih lekova.

Kako je ispričao, ova lepotica je posle primljene infuzije prvobitno zaspala, ali ju je on probudio kada je shvatio da „veoma čudno diše“. Ona je tada ustala, zaputila se prema kuhinji, a potom je počela da se guši i jednostavno se srušila.

Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt. Spekuliše se da je smrt uzrokovana uzimanjem nekog leka koji nije smeo da se kombinuje sa onima koje je već konzumirala, ali zvaničan izveštaj još nije objavljen.

View this post on Instagram

Альфред Хичкок говорил: «Я всегда считал, что женщина должна быть как хороший фильм ужасов. Чем больше места остаётся воображению, тем лучше!» Согласны?) Или любите, чтоб ясно-понятно, без вывертов и тайн, которые нужно разгадывать в женщине? Никогда не понимала, где та золотая середина, и нашёл ли ее кто-то вообще) Но все же голосую за то, чтобы женщина давала шанс вашему воображению рисовать свои сценарии 🖤

A post shared by Jaklin (@fakemooddd) on

Ova dama tokom karijere krasila je naslovnice časopisa poput „Playboy“ i „FHM“, a pored toga radila je i kao DJ po poznatim moskovskim klubovima. Takođe, bila je veoma uticajna i na društvenim mrežama gde ju je pratilo više od 800 hiljada ljudi.

Izvor svetpoznatih.rs/zena.blic.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.