Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Pripreme za koncert trajale godinu dana! Pevačica stigla u Tursku sa 230 kofera, a imala je i specijalne zahteve! (FOTO)

Koferi i oprema za koncert stigli u deset kamiona

0 138

Holivudska diva Dženifer Lopez održala je koncert u Antaliji, a prema pisanju turskih medija ona je u to letovalište stigla s 230 kofera i ekipom od 90 ljudi.

Iz hotela u kom je odsela kaže da su pripreme trajale godinu dana. Deniz Ustertuna, član Upravnog odbora hotela u kojem je Lopez provela dve noći i u kojem je održan koncert, rekao je da su pripreme trajale oko godinu dana, a da su poslednjih pola godine bile intenzivirane.

„Samo u njenoj ekipi je bilo 90 ljudi. Koferi i oprema stigla je u deset kamiona. Koncert smo pripremili s ekipom od 230 osoba, a pored njih bilo je angažovano i hotelsko osoblje. Minimalno 520 ljudi bilo je angažovano na celom događaju. Pevačica je imala 230 kofera“, ispričao je Ustertuna.

Među posebnim željama latino zvezde bila je i voda koja se naručivala iz inostranstva.

„Tražila je da jela ne budu previše ljuta. Probala je sve poslastice. Posebno joj se svideo med, marmelada od maline i omlet za doručak“, otkrio je prvi čovek antalijskog hotela.

On dodaje da je za ručak i večeru imala jela poput jastoga i škampi. Kako kaže, posebno joj se svideo sutlijaš, koji je dva puta naručila I tražila recept za tu poslasticu.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.