Svet poznatih
Poznati sa poznatima

LUKSUZ NA SVE STRANE! DONALD I MELANIJA TRAMP U BAKINGEMSKOJ PALATI! (FOTO)

0 522

Donald i Melanija Tramp su došli u trodnevnu posetu Velikoj Britaniji. Ove nedelje će se obeležiti 75.godišnjica iskrcavanja američkih vojnika, nazvanog D -day, u Portsmutu odakle su krenuli u oslobađanje Evrope 1944. godine.

Čim su sleteli odmah su otišli putem Bakingemske palate gde su ih sačekali kraljica, princ Čarls i Kamila, vojotkinja od Kornovla.

Tokom ceremonijalnog dela Tramp je napravio nekoliko „prekršaja“, za početak rukovao se sa kraljicom, dodirivao ju je itd.

MELANIJA TRAMP je opet potrošila BASNOSLOVNU CIFRU na luksuznu garderobu! (FOTO)

Naravno, ako i obično svi su zapravo posmatrali Melaniju koja je tokom prvog dana posetre promenila nekoliko skupocenih haljina.
Kada su se ukrcavali na avion za London, Melanija je obukla haljinu koja je na sebi imala motive samog grada. Gučijeva kreacija je poslala poruku, bar o tome gde se uputila prva dama. Glamurozni izgled upotpunile su Manolo Blanik cipele.

Kada su sleteli, Trampove je helikopter prevezao do kraljevske palate. Melanija se pojavila u Dolče i Gabana monohrom haljini koju je krasio samo crni kaiš, okovratnik i ista takva traka na belom šeširu.
Na društvenim mrežama su odmah isplivali komentari kako je Melanija iskopirala Odri Hepbern u filmu „My Fair Lady“  ovim izgledom.

Nakon ručka iza zatvorenih vrata i to u odabranom krugu, predsednik i Melanija su bili gosti na večeri u Bakingemskoj palati. Svečanom okupljanju prisustvovali su svi članovi kraljevske porodice, osim princa Harija i Megan, vojovtkinje od Saseksa iz opravdanih razloga.

Melanija Tramp se za ovu priliku odlučila za Diorovu haljinu bele boje koje je ukopila sa dugačkim satenskim rukavicama.

Željno očekivana vojvotkinja od Kembridža Kejt, pojavila se u društvu princa Vilijama. Kejt je za ovu priliku odlučila da obuče haljinu Aleksandar Mekvin, dok je od tijara izbor pao na Cambridge Lovers Knot tiara-u.

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.