Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Objavljene fotografije doma PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL su značajno ugrozile njihovu bezbednost! (FOTO)

0 543

Princ Hari, britanski vojvoda od Saseksa, prihvatio je znatnu štetu i izvinjenje novinske agencije koja je snimila njegov dom iz vazduha, saopštila je danas Bakingemska palata.

PRINC HARI odao počast dedi i majci odabirom imena za SINA! (FOTO)

Harijev advokat je rekao da je agencija Spleš Njuz end Pikčer u januaru iznajmila helikopter da fotografiše i snimi privatnu kuću Harija i njegove supruge Megan, bivše američke glumice, u Oksfordšajru, u centralnoj Engleskoj, preneo je Rojters.

Objavljivanje fotografija ozbiljno je ugrozilo sigurnost i bezbednost vojvode i doma u meri u kojoj više ne mogu da žive na tom posedu, naveo je advokat u sudskoj izjavi.

Vojvoda je izabrao imanje za sebe i svoju suprugu zbog visokog stepena privatnosti, s obzirom na njegov položaj, da je okružen privatnim poljoprivrednim zemljištem na koje fotografi nemaju pristup.

Hari i Megan imaju napet odnos sa štampom i nakon rođenja njihovog prvod deteta ranije ovog meseca izbegli su da poziraju za tradicionalne fotografije ispred bolnice.

Hari nikada nije skrivao svoju netrpeljivost prema medijima od kada je njegova majka princeza Dajana nastradala u nesreći 1997. godine, dok je njen automobil pokušavao da pobegne fotografima.

Izvor Infobrif

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.