Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Simpatično! Ovako deca u školi zovu malog PRINCA DŽORDŽA! (FOTO)

0 818

Treći u redu naslednik britanskog trona i krune, najstariji sin Vilijama i Kejt, Džordž, je prošle godine krenuo u elitnu školu Thomas’s Battersea, u južnom Londonu.

Bez obzira što je unuk kraljice Velike Britanije, to ga nije sprečilo da se najnormalnije druži sa vršnjacima. Među drugarima, tu je i njegova rođaka Mod Vindzor, ćerka lorda Fredija Vindzora, a sledeće školske godine će im se pridružiti i mala princeza Šarlot.

Princ ne zna da će postati jednog dana kralj (FOTO)

Prema saznanjima Vanity fair-a, mališani princa Džordža zovu jednostavno P.G. (pidžej) što je skraćenica od princ Džordž. Roditelji ostale dece sa kojima je poznati časopsi razgovarao su rekli da je mali naslednik britanske krune veselo i drago dete, ako i da nema razlike između njega o istalih samo zato što je „plave krvi“.

Kejt Midlton, majka princa Džordža, je svojevremeno izjavila kako decu uči da budu skromna i jednostavna, a da to što potiču iz kraljevske porodice nema nikakve veze. Takođe, vojovde od Kembridža nisu još uvek princu Džordžu rekli kakva ga uloga očekuje jednog dana.

 

Izvor Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.